Νέο «μαφιόζικο» σκάνδαλο στο NFL

Για πολλοστή φορά κάποιος ποδοσφαιριστής του NFL ενεπλάκη σε σκάνδαλο χρήσης όπλων και βρέθηκε στην φυλακή, κάτι που προφανώς προβληματίζει τους ανθρώπους της λίγκας.

Ο 22χρονος linebacker των Όκλαντ Ρέιντερς, Rolando McClain, απείλησε με όπλο έναν άγνωστο άνδρα τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/11) και την Πέμπτη η αστυνομία της Αλαμπάμα τον συνέλαβε. Ο McClain είναι απόφοιτος του τοπικού κολεγίου και κατάγεται από την συγκεκριμένη περιοχή. Εκεί βρέθηκε για λίγες μέρες και ενεπλάκη σε καυγά, στο τέλος του οποίου σημάδεψε έναν

άγνωστο άνδρα με πιστόλι.

Ευτυχώς δεν πραγματοποίησε την απειλή του ο νεαρός αθλητής, αλλιώς τα προβλήματα θα ήταν πολύ σημαντικότερα, αφού θα υπήρχε νεκρός. Ο McClain έμεινε ελεύθερος, αφού κατέβαλε χρηματική εγγύηση 2.000 δολαρίων, αλλά αντιμετωπίζει αρκετές κατηγορίες.

Οι Ρέιντερς δηλώνουν... ενοχλημένοι από το περιστατικό, στο οποίο πρωταγωνίστησε παίκτης του. Το μέλλον του McClain στην ομάδα του Όκλαντ κρίνεται αμφίβολο, κάτι που ισχύει γενικότερα για την καριέρα του που φαίνεται πως λαμβάνει τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα