Μπίρχοφ: «Είμαστε στον δυσκολότερο όμιλο»

Ο γενικός διευθυντής της Γερμανίας, Όλιβερ Μπίρχοφ παραχώρησε συνέντευξη σε βρετανική ιστοσελίδα λίγα λεπτά έπειτα από την κλήρωση του EURO 2012 και ανέλυσε τον δυσκολότερο, όπως τον χαρακτήρισε, όμιλο της διοργάνωσης, στον οποίο μετέχουν τα «πάντσερ».

Ο παλαίμαχος στράικερ δεν θέλησε να δώσει κάποιο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μάλιστα χρησιμοποίησε τα παραδείγματα του 2004 (Ελλάδα) και του 1992 (Δανία), για να στηρίξει την... άγνοια του. Εντούτοις παραδέχθηκε ότι η Ολλανδία, η Πορτογαλία,

η Δανία και η δική του Γερμανία συνθέτουν έναν όμιλο-φωτιά στο EURO 2012:

«Γνωρίζουμε ότι είναι όλες πολύ καλές ομάδες με ποιοτικούς επιθετικούς. Είμαστε στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και στον δυσκολότερο όμιλο της διοργάνωσης, αλλά θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και σίγουρα έχουμε την απαραίτητη ποιότητα, για να προκριθούμε».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε ξεχωριστά στον Φαν Πέρσι:

«Υπάρχει και η αντιπαλότητα με την Ολλανδία, η οποία με διασκεδάζει. Έχω εντυπωσιαστεί από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, στον οποίο πρέπει να δώσουμε προσοχή».

Και στον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Δεν μπορείς να πεις εύκολα ότι είναι ο καλύτερος του κόσμου. Ο Λιονέλ Μέσι είναι εξίσου καλός. Σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους. Τον έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές και μας δυσκολεύει πάντα. Αυτή την φορά θα προσπαθήσουμε να τον περιορίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα