Συγχαρητήρια ΟΦΗ στα κορίτσια του

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την ομάδα Μίνι Κοριτσιών, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην τελική φάση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚ, εξέδωσε ο ΟΦΗ.

Οι διοικούντες τους Κρητικούς συγχαίρουν τις νεαρές παίκτριες, τον προπονητή τους Νίκο Δελατόλα, το βοηθό του Νίκο Γαλυφιανάκη και τους εφόρους του τμήματος Παπαδάκη και Βλαχάκη για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας στους αγώνες, που διεξήχθησαν το διήμερο 18-19/05 στα Δύο Αοράκια υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ και της ΕΚΑΣΚ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: «Η ομάδα

του Ν. Δελατόλα απέδωσε (κατά γενική ομολογία)εξαιρετικό μπάσκετ και στα δύο παιχνίδια, ενώ αναδείχθηκε η πιο βελτιωμένη ομάδα, απόδειξη της σοβαρής δουλειάς που πραγματοποιούν στις εγκαταστάσεις των ακαδημιών μας. Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συγχαίρει την προσπάθεια των κοριτσιών, των εφόρων και του προπονητή τους Ν. Δελατόλα».

Η αποστολή του ΟΦΗ στην τελική φάση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚ απαρτιζόταν από τις εξής παίκτριες: Κ. Παπαδάκη, Σ. Κουράτορα, Α. Δαγκωνάκη, Ε. Αντιμισάρη, Ε. Καραταράκη, Κ. Βατσινά, Ε. Ξενάκη, Β. Παπαμαρκάκη, Ε. Σφακιανάκη, Α. Κουράτορα, Α. Δαγκωνάκη, Μ. Φραγκάκη, Μ. Κυπριωτάκη, Μ. Κρητικού, Σ. Καφετζάκη και Μ. Μπαλτζάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα