Σε πρώτο πλάνο η αδειοδότηση για τον ΟΦΗ

Το μεσημέρι της Τρίτης (22/5, 12:00) θα συνεδριάσει η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, με βασικό μέλημα τον φάκελο αδειοδότησης της ομάδας του Ηρακλείου.

Τη Δευτέρα (21/5) τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ συνεδρίασαν, για το θέμα που αφορά την αδειοδότηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Η θετική εξέλιξη που σημειώθηκε τη Δευτέρα (21/05) με τους έντεκα πρώην παίκτες της κρητικής

ομάδας που εκπροσωπεί ο Κίμωνας Ευαγγελάτος αλλά και τα δεδομένα που υπάρχουν στην παρούσα φάση στο φλέγον ζήτημα της αδειοδότησης ήταν στο πρώτο πλάνο του ΔΣ.

Παράλληλα η διοικούσα επιτροπή ασχολήθηκε και με άλλα θέματα, όπως το θέμα προπονητή αλλά και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, ο ΟΦΗ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:

«Κύριο θέμα συζήτησης στη σημερινή συνεδρίαση των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ-ΟΦΗ που έγινε στα γραφεία τα οποία βρίσκονται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ήταν ο φάκελος αδειοδότησης.

Στο προαναφερόμενο θέμα έχει επικεντρωθεί όλη η προσπάθεια της διοίκησης.

Όπως είναι γνωστό αύριο θα εκδικασθεί σε πρώτο βαθμό από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ο φάκελος που έχει καταθέσει η ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Μετά από απόφαση της διοίκησης ο πρόεδρος κ. Σήφης Κορωνάκης και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κώστας Τουγλής, Μάνθος Πουλινάκης, θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ-ΟΦΗ στην αυριανή συνεδρίαση.

Επίσης θα είναι παρόντες ο υπεύθυνος λογιστηρίου κ. Κώστας Ψωμάς και ο δικηγόρος κ. Ντίνος Μανταδάκης.

-Εκτός από την υπόθεση της αδειοδότησης, τα μέλη της διοίκησης ασχολήθηκαν και με τα άλλα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Στόχος της διοίκησης είναι εντός των αμέσως προσεχών ημερών να κλείσει το θέμα του προπονητή και στη συνέχεια να δώσει λύσεις στα θέματα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα