«Στοπ» από Γλυφάδα στον Πανηλειακό!

Στάση… στη Γλυφάδα για τον Πανηλειακό, ο οποίος μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της Πελοποννήσου επί της Καλαμάτας με 4-1, ηττήθηκε στο Ελληνικό με 2-1 από τον ΑΟ Γλυφάδας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και ευτύχησαν να πετύχουν δύο τέρματα με τους Καζάντζη (45’) και Βασιλόγιαννη (49’), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου μείωσαν στο 81’ με τον Χιντζίδη. Ο ΑΟ Γλυφάδας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 70’ αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του Καζάντζη, ενώ αποβολή είχαμε και για

τους φιλοξενούμενους στο ίδιο λεπτό, όταν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντωνίου, ο οποίος πριν από λίγα λεπτά είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου ως αλλαγή.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον Πανηλειακό στο 27’ όταν ο Χιντζίδης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια βρήκε στην πλάτη του Χώνου και στη συνέχεια, ο πορτιέρο της Γλυφάδας πρόλαβε να μπλοκάρει πριν περάσει την τελική γραμμή.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ταραλίδης εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Καζάντζης πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Θεοδωρόπουλο για το 1-0.

Το «συγκρότημα» των Νοτίων προαστίων ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους, καθώς στο 48’ ο Βασιλόγιαννης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στα καρέ του Πανηλειακού και με πλασέ, «έγραψε» το 2-0.

Στο 70’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Καζάντζης αντίκρισε την απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, ενώ στο ίδιο λεπτό, αποβλήθηκε από τον πάγκο του Πανηλειακού ο Αντωνίου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο οποίος στο 58’ είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, δίνοντας τη θέση του στον Νικολόπουλο.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου πίεσαν για να καταφέρουν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 81’ με τον Χιντζίδη. Συγκεκριμένα, ο Νικολόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Χώνος δεν κατάφερε να ελέγξει την μπάλα, η οποία έφτασε στον άσο των «ερυθρόλευκων», σούταρε, ο Παραράς προσπάθησε να διώξει πάνω στη γραμμή, αλλά η μπάλα κόντραρε στο δοκάρι και το σώμα του αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα.

ΑΟ Γλυφάδας: Χώνος, Παπαδήμας, Κολοτούρος, Παραράς, Βαλεριάνος, Τσιάτσιος, Ταραλίδης (65' Αγκιρίμπα), Βασιλόγιαννης, Στρατάκης, Καζάντζης, Καραχάλιος.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης, Αντωνίου (58' Νικολόπουλος), Βατσής, Θωνιάτης, Κυριακίδης, Λώττας, Μπράβος (46' Σωτηρόπουλος), Ταφαρλής, Τομαράς (46' Μακρίδης), Χιντζίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα