Σταθόπουλος: «Με δύο νίκες αλλάζουν όλα»


Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Ηλυσιακό ο Στάθης Σταθόπουλος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας του με 2-0 με την οποία πλησίασε πλέον στους τρεις βαθμούς τον πρωτοπόρο Πανηλειακό, είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με βαθμό δυσκολίας διαφορετικό απ' αυτόν που δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Στο πρώτο ημίχρονο κυρίως στα πρώτα λεπτά, ο Δράμπαλης έκανε τρεις πολύ καλές αποκρούσεις. Ένα γρήγορο γκολ θα μας βοηθούσε σίγουρα.

Ο αντίπαλός μας, έπαιξε πολύ καλά αμυντικά, αλλά καταφέραμε να προηγηθούμε πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηλυσιακός συνέχισε με την ίδια τακτική, αλλά ήρθε το δεύτερο γκολ και καθαρίσαμε το ματς.
Είναι πολύ σημαντική νίκη, όπως όλες, γιατί η ομάδα μας είχε μείνει πίσω από τις δύο εντός έδρας ήττες. Καλή επιτυχία στον Ηλυσιακό και στον κ. Δέδε.

Οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας είναι στο ίδιο επίπεδο. Μας βοήθησε η Γλυφάδα στο παίξιμό της στο προηγούμενο παιχνίδι που δώσαμε στην έδρα μας. Σήμερα όμως δεν μας άφησε πολλά περιθώρια η τακτική του Ηλυσιακού. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες στη Ριζούπολη με κλειστές άμυνες. Από εκεί και πέρα, εγώ κοιτάω την ομάδα μου. Αν ερχόταν μια ισοπαλία, δεν θα το συζητάγαμε για το πού είμαστε.

Τώρα τελειώνει ο πρώτος γύρος, υπάρχει δρόμος. Έχουμε όμως λύσεις. Τη διαφορά θα την κάνει η σταθερότητα των ομάδων. Με δύο νίκες αλλάζουν όλα. Ξεχωρίζουν κάποιες ομάδες, ίσως οι μισές που θα διεκδικήσουν την άνοδο και οι υπόλοιπες που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Ο πρώτος όμιλος έχει μεγάλες διαφορές από τον δεύτερο. Σε αυτόν έχουν ξεχωρίσει τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα