Έδωσε απαντήσεις με Ριμπερί

18:48 26/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΣΑΛΚΕ: 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Αλιάνζ Αρίνα»
Στις νίκες επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου μετά την ισοπαλία με το Αμβούργο και την ήττα από την Βασιλεία, αφού επικράτησε με 2-0 της Σάλκε στο ντέρμπι της 23ης Αγωνιστικής της Γερμανίας που διεξήχθη στην «Αλιάνζ Αρίνα», φθάνοντας τους σαράντα οκτώ βαθμούς και πέρασε ξανά στην 2η θέση. Η Μπάγερν απείλησε στο 7' με τον Γκόμεζ να σουτάρει άουτ από την μικρή

περιοχή μετά από πάσα του Ρόμπεν, ενώ στο 12' άγγιξαν το γκολ εις διπλούν όταν ο Ρόμπεν τροφοδότησε τον Μίλερ που σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τον Χίλντεμπραντ να αποκρούει ασταθώς, ενώ στην επαναφορά ο Ριμπερί πλάσαρε άουτ από το μισό μέτρο. Η Σάλκε απάντησε στο 18' όταν ο Ντράξλερ τροφοδότησε τον Χούντελααρ που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Νόιερ έδιωξε σε κόρνερ. Οι Βαυαροί «φλέρταραν» με το προβάδισμα στο 24' όταν ο Ρόμπεν πάσαρε στον Μίλερ που με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Χίλντεμπραντ, ενώ στο 27' ο Γκόμεζ αστόχησε σε κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αλάμπα. Η υπεροχή της Μπάγερν απέφερε καρπούς στο 36' όταν ο Γκουστάβο έκλεψε από τον Χόγκερ και πάσαρε στον Ριμπερί, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Χίλντεμπραντ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 41' με τον Ραούλ να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 47' η Μπάγερν ήταν άτυχη αφού η κεφαλιά του Μπατστούμπερ μετά από την σέντρα του Ρόμπεν σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χίλντεμπραντ και το 1-0 παρέμεινε. Η Σάλκε άγγιξε την ισοφάριση στο 52' όταν ο Φαρφάν πάσαρε στον Μάτιπ που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Λαμ έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Οι Βαυαροί «κλείδωσαν» την νίκη στο 56' όταν Ρόμπεν και Μίλερ έπαιξαν το ένα-δύο και ο δεύτερος τροφοδότησε τον Ριμπερί, ο οποίος με αριστερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση.
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Λαμ, Μπατστούμπερ, Μπόατενγκ, Ραφίνια, Αλάμπα, Γκουστάβο, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μίλερ (89' Τίμοστσουκ), Γκόμεζ (72' Όλιτς).
ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Φούκς, Μέτζελντερ (84' Ουτσίντα), Παπδόπουλος, Χέβεντες, Χόγκερ, Μάτιπ (66' Χόλτμπι), Ντράξσλερ (57' Ομπάσι), Φαρφάν, Χούντελααρ, Ραούλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα