Πετράκης: «Δεν σκοράρουμε και χάνουμε»

Στις πολλές ευκαιρίες που είχε ο ΑΟΧ κόντρα στη Ζάκυνθο και παρόλα αυτά δεν κατάφεραν οι παίκτες του να σκοράρουν στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης, που τόνισε παράλληλα ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ από αστεία φάση.

Ο τεχνικός του ΑΟΧ, Γιάννης Πετράκης, επισήμανε ότι πρέπει οι «μπλε» να βρουν λύση στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports:

«Σε ένα ακόμη παιχνίδι δεχθήκαμε ένα γκολ από αστεία φάση, μετά από κόντρες. Σε ένα ακόμη παιχνίδι κάναμε κλασσικές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό είναι συνηθισμένο φαινόμενο φέτος σε όλα τα ματς. Δεν σκοράρουμε και στο τέλος χάνουμε τα παιχνίδια.

Παίζαμε με μια πολλή καλή και επιθετική ομάδα, την οποία απειλήσαμε αρκετές φορές. Πρέπει να βρούμε λύση στο σκοράρισμα. Θέλω να ευχηθώ στη Ζάκυνθο καλή συνέχεια να τη συγχαρώ για τη νίκη και να την ευχαριστήσω για τη φιλοξενία. Εμείς πρέπει να βρούμε λύσεις, γιατί είναι άδικο να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι ευκαιρίες και να μη μπορούμε να βρούμε δίχτυα».

Στο μεταξύ, ανακοίνωση για την ήττα του ΑΟΧ από τη Ζάκυνθο εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί, «Blue Boys»: «Άλλη μια ήττα για την ομάδα μας χωρίς να πετύχουμε γκολ. Ας αναλάβουνε ΟΛΟΙ τις ευθύνες τους πριν να είναι πολύ αργά».

Keywords
Τυχαία Θέματα