Παπαδόπουλος: «Παράδειγμα ο ΑΠΟΕΛ»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στον NOVA ΣΠΟΡ FM για την εκπληκτική πορεία του ΑΠΟΕΛ.

Ο νεαρός πρώην τεχνικός των Σκόντα Ξάνθηα και ΟΦΗ μίλησε στον NOVA ΣΠΟΡ FM για την τρομερή πορεία του ΑΠΟΕΛ

στο Champions League, τονίζοντας ότι ο «θρύλος» θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ελληνικούς συλλόγους.

«Για όλες τις ομάδες εδώ, ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί, πλέον, παράδειγμα. Πολλές θα επιλέξουν το μοντέλο του. Τέσσερα χρόνια τώρα η ομάδα είναι ίδια, έχει έναν προπονητή που στηρίζει η διοίκηση, προσθέτει λίγους παίκτες κάθε χρόνο στο ρόστερ του και, το σημαντικότερο… παίκτες νικητές! Από εκεί και πέρα, όμως, χρειάζεται δουλειά στην οργάνωση των υπολοίπων. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Είναι ένα θέμα η οργάνωση… Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ στον Ολυμπιακό. Προσπαθώ και βρίσκω ανταπόκριση. Άλλα, πάντα, στη… μέση είναι το οικονομικό».

Για τον παράγοντα «υπομονή», που… δεν υπάρχει, τόσο στο ελληνικό, όσο και στο κυπριακό ποδόσφαιρο, δήλωσε: «Ελληνικό και κυπριακό ποδόσφαιρο λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Η εξαίρεση στον κανόνα, όμως, είναι ο ΑΠΟΕΛ. Στην Ελλάδα δεν έχουμε υπομονή. Πρέπει όλοι να παραδειγματιστούν».

Τέλος, για το ελληνικό πρωτάθλημα τόνισε: «Έχω δει σχεδόν όλες τις ομάδες. Φυσικά και Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Φέτος, υπάρχει μια δυναμική στον Παναθηναϊκός που δείχνει ότι μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Ένας Ολυμπιακό που έχει σημαντικούς παίκτες και τον ίδιο προπονητή. Επίσης, μου αρέσει πολύ η SCODA Ξάνθη. Έχει γεμάτο ρόστερ και παίζει καλή μπάλα. Είναι μια οικογένεια και έτσι πρέπει να είναι οι επαρχιακές ομάδες για να πάνε μπροστά. Και ο ΟΦΗ. Σε σχέση με τα πρώτα του παιχνίδια, είναι πολύ καλύτερος. Βρήκε γρήγορα χημεία. Μάχεται και μου θυμίζει την ομάδα όταν έπαιζα κι εγώ ποδόσφαιρο εκεί. Υπάρχουν, πλέον, και ο Λεβαδειακός με τη Δόξα Δράμας. Θα… τραβήξουν μεγάλο λούκι, με παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη. Δεν με εντυπωσιάζει κάποια άλλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, που θεωρώ ότι είναι πιο καθαρό και πιο εντυπωσιακό από πέρυσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα