KTM Mania 2011

Το πρώτο ΚΤΜ Mania στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τόσο σε επίπεδο διοργάνωσης όσο και σε προσέλευσή κόσμου.

Σε χώμα ή σε άσφαλτο όσοι βρέθηκαν στο KTM Mania είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα μοντέλα της εταιρίας αλλά και να ακολουθήσουν με την μοτοσικλέτα του ΚΤΜ ή μη, τις διάφορες διαδρομές που είχε προετοιμάσει η οργάνωση για όλους τους τύπους

μοτοσυκλετών.

Μέσα στο τριήμερο του KTM Mania εκδόθηκαν 45 συνολικά δελτία ενημέρωσης κοινού με συνολικά 140 σελίδες ενημερωτικού υλικού.

Καταναλώθηκαν 2.500 λίτρα βενζίνης για 55 μοτοσυκλέτες δοκιμής (και έκθεσης) ενώ χρησιμοποιήθηκαν 6 φορτηγά μεταφοράς υλικού με 2 τετρακίνητα οχήματα ασφαλείας και 50 ανθρώπους της διοργάνωσης.

Το KTM Mania ήταν (ουσιαστικά) 10 διαφορετικές παράλληλες εκδηλώσεις σε δύο ημέρες! Υπήρχαν 10 χιλιόμετρα σηματοδοτημένων Enduro διαδρομών, 70 χιλιόμετρα σηματοδοτημένης Travel Enduro διαδρομής και 390 χιλιόμετρα GPS Tracks. Πέρα από την οδήγηση όμως έγιναν: Extreme Stunt shows και Επιδείξεις μόδας, διαγωνισμοί σε χώμα και άσφαλτο με κάθε τύπο μοτοσικλέτας με 770 συμμετοχές και 680 Test Rides σε χώμα και άσφαλτο! Κανένας τραυματισμός – πολλά χαμόγελα!

Keywords
Τυχαία Θέματα