Ο Αντρέι Πέγιτς έκλεψε την παράσταση κάνοντας πασαρέλα με νυφικά (photos+videos)

Το αντρόγυνο μοντέλο από την Τούζλα (Βοσνία-Ερζεγοβίνη) έριξε ένα ακόμα κάστρο στο κατεστημένο της μόδας περπατώντας στο catwalk με τα ολόλευκα νυφικά της Rosa Clara.

Η Ισπανίδα σχεδιάστρια ήθελε ένα όμορφο, σέξι κορίτσι προκειμένου να ανοίξει την επίδειξη μόδας των δημιουργιών της για το 2013 και ο 20χρονος Αντρέι Πέγιτς είχε όλα τα προσόντα για τη δουλειά.

Το πανέμορφο μοντέλο εκτός από την ανάδειξη των δημιουργιών της σχεδιάστριας της εξασφάλισε και παγκόσμια προβολή των νυφικών της. Όπου κι αν εμφανίζεται προκαλεί ντόρο γύρω από το όνομά του, αυτή τη φορά

όμως ήταν σίγουρο ότι θα υποχρέωνε όλα τα φώτα της δημοσιότητας να πέσουν πάνω του παρότι δεν ήταν η πρώτη φορά που βγήκε ντυμμένος νύφη (είχε κάνει την πασαρέλα και με το νυφικό του Jean Paul Gaultier το οποίο φορέθηκε πολύ από τις celebrities και σαν φουστάνι στο κόκκινο χαλί).

Εχει κάνει υπέροχες εκκεντρικές και σέξι φωτογραφήσεις, έχει φορέσει ρούχα των πιο διάσημων σχεδιαστών αλλά η επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Νυφικών της Βαρκελώνης ήταν σίγουρα ένα ακόμη σκαλί που ανέβηκε στο χρηματιστήριο της show biz.

Θα είναι επίσης το πρόσωπο του Jean Paul Gaultier στην καμπάνια του νέου του ανδρικού αρώματος αλλά κανείς δεν γνωρίζει ακόμα εάν θα εμφανίζεται ως άντρας ή ως γυναίκα.

Η πρώτη φορά πάντως που είδαμε τον Αντρια Πέγιτς με βέλο νύφης ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού Out (απευθύνεται κυρίως στην γκέι και λεσβιακή κοινότητα).

Χαρακτηριστικό επίσης είναι ότι το 2011 βρέθηκε στο Νο18 με τους 50 κορυφαίους άνδρες μοντέλα στον κόσμο και ταυτόχρονα στο Νο98 της λίστας του περιοδικού FHM με τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο με τον Αντρέι Πέγιτς στο catwalk της Rosa Clara:

Keywords
Τυχαία Θέματα