Ντοκ Ρίβερς: «Οι 76ερς έχουν ψυχολογικό πλεονέκτημα»

Κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν οι Πολ Πιρς, Έιβερι Μπράντλεϊ και Ρέι Άλεν στο πρώτο παιχνίδι των Μπόστον Σέλτικς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς.

Οι τρεις παραπάνω παίκτες «κουβαλούν» μικροτραυματισμούς από τη «πονεμένη» σειρά με τους Ατλάντα Χοκς και δεν πήραν τον χρόνο ξεκούρασης, τον οποίο θα ήθελαν. Ωστόσο αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Ντοκ Ρίβερς, για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Θυμίζουμε πως ο αγώνας αρχίζει στις τρεις τα ξημερώματα (13/05).

«Έχουν ψυχολογικό

πλεονέκτημα, λόγω του τρόπου που πήραν την τελευταία τους νίκη. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε. Όλοι μιλούν για την ταχύτητα των σίξερς, αλλά λησμονούν πως είναι αρκετά καλοί αμυντικά. Θα προσπαθήσουν να μας περιορίσουν παραγωγικά, όπως και εμείς το αντίστροφο. Περιμένω χαμηλά σκορ» δήλωσε ο προπονητής των «κελτών», Ρίβερς, αναφορικά με την επερχόμενη σειρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 76ερς κέρδισαν δύο από τα τρία φετινά τους ματς με τους Σέλτικς στην regular season. Ωστόσο παραχώρησαν το ρετιρέ της Atlantic, ύστερα από την κάκιστη πορεία τους στο δεύτερο μισό του «μαραθωνίου».

Πάντως, οι εκπρόσωποι της Φιλαδέλφειας δίνονται σαν τελευταίο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Ανατολής. Συγκεκριμένα διεθνή πρακτορεία στοιχημάτων προσφέρουν σχετική απόδοση 15.00. Με 14.00 βρίσκονται στην τρίτη θέση οι Ιντιάνα Πέισερς, ενώ οι Σέλτικς έχουν 4.50 και οι Μαϊάμι Χιτ αποτελούν το απόλυτο φαβορί, πάντα στα μάτια των μπουκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα