Φραγκιάς: «Νίκησε δίκαια ο Πανιώνιος»

Την ανωτερότητα του Πανιωνίου παραδέχτηκε μετά το τέλος του σημερινού (12/05) αγώνα, ο τεχνικός του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς.

Ο έμπειρος προπονητής της ομάδας της Ρόδου, υπογράμμισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την κατάκτηση της νίκης που φυσικά είναι δίκαιη. Εμείς δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια και φάνηκε να μένουμε από δυνάμεις. Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε καμία κριτική, αφού ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος. Η σειρά έγινε 1-1 και επιστρέφουμε στη Ρόδο με στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να προηγηθούμε εκ νέου.

Δυστυχώς

από τη στιγμή που η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει πως τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται ένα στην έδρα της μίας ομάδας και ένα στην έδρα της άλλης, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ίσως θα ήταν καλύτερο να γίνονταν δύο μαζεμένα σε κάθε έδρα, αλλά καλώς ή κακώς έτσι έχει η κατάσταση. Βλέπετε πάντως ότι ο κόσμος είναι σχετικά λίγος. Στη Ρόδο έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και αυτό που έχει σημασία για τους ανθρώπους είναι η δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα