«Καίγεται» για νίκη ο ΠΑΟ

00:17 13/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός είδε το προβάδισμα, με το οποίο ξεκίνησε στα πλέι οφ να χάνεται και για αυτό ψάχνει οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τους Θεσσαλονικείς, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, σε ένα ματς που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19:15. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα

σε αυτό το κρίσιμο ματς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σωτήρη Νίνη και στον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα πάνοπλος από την στιγμή που το θέμα που δημιουργήθηκε στο ματς της Τούμπας ανάμεσα στον Μπόλονι και τον Λίνο ξεκαθάρισε. Έτσι ο Βραζιλιάνος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον πρόβλημα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟ:Κοτσόλη, Καρνέζη, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Μαρίνο, Βύντρα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλο, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Κλέιτον, Τοτσέ, Κουίνσι και Πετρόπουλο.

ΠΑΟΚ: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Φωτάκη, Λίνο, Τσιρίλο, Ετο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λαζάρ, Νιμανί και Ρομπέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα