Final Four | Παπανικολάου: "Όνειρό μου το ευρωπαϊκό"

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (13/05, 21.00) την ΤΣΣΚΑ στον τελικό της Ευρωλίγκα και ο Κώστας Παπανικολάου απέχει 40 λεπτά από την εκπλήρωση ενός ονείρου του.

Ο Κώστας Παπανικολάου παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα και αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης σημείωσε ότι "πρώτα

απ’ όλα, είναι μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα, σε μία δύσκολη σεζόν. Είμαστε μία νέα και καινούρια ομάδα και γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που προπονούμαστε για τον τελικό της Ευρωλίγκα. Να χαρούμε το ματς και να κάνουμε το καλύτερο για να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

Όσον αφορά για την, ΤΣΣΚΑ ο νεαρός φόργουορντ σημείωσε ότι "είναι μία καλή και έμπειρη ομάδα, με μεγάλα αστέρια, όπως είναι οι Τεόντοσιτς και Κιριλένκο, παίκτες που θα ήθελε κάθε ομάδα της ΕυρωλίγκαΕ. Για εμάς είναι μία μεγάλη πρόκληση. Ξέρουμε πως είναι καλύτερη ομάδα, αλλά εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Να κάνουμε το καλύτερο στο παρκέ".

Ο Κώστας Παπανικολάου εξήγησε και το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον Αντρέι Κιρλένκο: "Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να προσέχω την κίνηση χωρίς την μπάλα που κάνει αλλά και να μην τον αφήσω να πάρει πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Αυτό είναι σημαντικό για εκείνον. Θέλει να πηγαίνει πρώτος για ριμπάουντ και να πασάρει στους συμπαίκτες του. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο, να μην τον αφήσω να σκοράρει πολύ και έτσι να βοηθήσω την ομάδα μου".

Σε περίπτωση δε που ο Ολυμπιακός βγει νικητής από τη "μάχη" με την "ομάδα του στρατού" για τον Κώστα Παπανικολάου αυτό "θα είναι ένα όνειρο που θα γίνει αληθινό για μένα. Το θέλω πολύ, αλλά είναι ένα ματς 40 λεπτά. Δεν έχουμε πάρει τίποτα ακόμα και γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας, για να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα