Με Φαλκάο στις καθυστερήσεις η Κολομβία

Η Κολομβία «απέδρασε» με τρεις βαθμούς από την έδρα της Βολιβίας, αφού ο Ρανταμέλ Φαλκάο σκόραρε στο 93ο λεπτό.

Μάλιστα, ο στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε περάσει σαν αλλαγή στο ματς στο 78ο λεπτό. Τότε το σκορ ήταν 1-0 εξαιτίας του γκολ του Ντόρλαν Παμπόν με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Ωστόσο, στο 85ο λεπτό, ο Ουόλτερ Φλόρες, μέσος της Μπολιβάρ, είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για λογαριασμό των γηπεδούχων. Η τελευταία λέξη, ήταν του Φαλκάο, αφού στην τελευταία φάση

του ματς διαμόρφωσε το 2-1 και πρόσφερε τρεις βαθμούς στην Κολομβία, αν και δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού προπονητή για θέση βασικού.

Από την άλλη, η ήττα της Βολιβίας στο Estadio Hernando Siles την άφησε στο «μηδέν» έπειτα από τα δύο πρώτα της παιχνίδια στην προκριματική ζώνη της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ του 2014.

Βολιβία: Βάκα, Ράλντες, Αλβάρεζ (78’ Τσάβεζ), Ριβέρο, Γκουτιέρεζ (69’ Κάμπος), Φλόρες, Ρόμπλες, Εσκομπάρ, Καρντόζο, Μορένο (70’ Ανταβέρις), Άρτσε.
Κολομβία: Οσπίνα, Περέα, Αρμέρα, Ζουνίγκα, Μοσκουέρα, Αγκουιλάρ, Γκουαρίν (69’ Τσάρα), Ροντρίγκεζ, Παμπόν (61’ Ντ. Μορένο), Κ. Μορένο, Γκουτιέρεζ, (78’ Φαλκάο).

Keywords
Τυχαία Θέματα