«Σε γνωρίζω από την κόψη…»!!!

Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας και η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, μας έδωσε «το φιλί της ζωής», «ανασταίνοντας» την καταρρακωμένη μας ψυχολογία, με την απευθείας πρόκρισή της, στο «Euro 2012»!

Οι ποδοσφαιριστές μας, τίμησαν τη φανέλα με το εθνόσημο ξανά, κατάφεραν να στείλουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για 3η συνεχή φορά σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μαζί όλους εκείνους που μας περίμεναν στη γωνία, - όπως οι Κροάτες – για… ύπνο.

Η επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας, παίρνει ακόμη μεγαλύτερη διάσταση, από τη στιγμή

που κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της 1-0, ισοφαρίζοντας αρχικά με το γκολ του Γιώργου Φωτάκη, την οποία «σφράγισε» στη συνέχεια ο πρωταθλητής του 2004, Άγγελος Χαριστέας!

Κανένας δεν μπορεί να πει το παραμικρό για αυτή την Εθνική, η οποία μπορεί να μην απέδωσε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στον προκριματικό γύρο, έπεισε ωστόσο με βάση την εν γένει εικόνα που παρουσίασε και τα αποτέλεσμα που κατέγραψε, πως πανάξια θα μπει στην κληρωτίδα τον Δεκέμβριο, για την συγκρότηση των ομίλων της τελικής φάσης.

Η Ελλάδα για μία ακόμη φορά απέδειξε σε όλους, ακόμα κι αν αυτό το έπραξε μέσα από τον αθλητισμό και από μία πολύ σοβαρή και σημαντική διαδικασία που αφορά την πρόκριση στα τελικά του «Euro 2012», πως ενωμένη και αποφασισμένη μπορεί να πετύχει πολλά!

Αυτά τα στοιχεία είχαν σε όλη αυτή τη διαδρομή τα παιδιά της Εθνικής, τα οποία κράτησαν τη σημαία μας ψηλά και στο τελευταίο παιχνίδι με την Γεωργία, όχι μόνο πήραν την ισοπαλία που τους έφτανε για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο, αλλά κατέκτησαν την νίκη, με εμφατικό τρόπο!

Η βαριά κληρονομιά του «Euro 2004», όπως αποδεικνύεται έχει άξιους συνεχιστές, άσχετα αν μετά από εκείνον τον τίτλο, δεν κατέκτησε άλλον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Δεν είναι δα και εύκολο να σηκώνεις - κάθε λίγο και λιγάκι κούπες, σε διοργανώσεις επιπέδου ενός Μουντιάλ, ή ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Κι αν το ταξίδι είναι αυτό που μετράει, ας είναι κάθε φορά ο τελικός του προορισμός να έχει το ίδιο όμορφο τέλος.

Όπως αυτό το τέλος, που έβαλε στην Γεωργία η Ελλάδα. Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Με την πανάξια πρόκρισή της, στο «Euro 2012»!!!

Υ.Γ.: Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον Φερνάντο Σάντος και σε όλους τους συντελεστές, αυτής της μεγάλης επιτυχίας για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!! Τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!!! Τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα