Εύκολα 2η η Τσεχία

Τη νίκη με 4-1 πήραν οι Τσέχοι στην Λιθουανία, παίρνοντας την 2η θέση της βαθμολογίας και την πρόκριση στα μπαράζ.

Ένα ημίχρονο χρειάστηκε η Τσεχία για να πάρει την 2η θέση του 9ου ομίλου που της δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στα μπαράζ για να προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Ο Κάντλετς με δύο πέναλτι (2’, 85’) πέτυχε τα δύο τέρματα, ενώ ο Ρέζεκ πέτυχε τα άλλα δύο γκολ (15’, 45’) φτάνοντας στα τέσσερα τέρματα, με τον Σέρνας στο 68’ να έχει μειώσει προσωρινά με πέναλτι.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ:

Καρσεμάρκσας, Ρανταβίτσιους, Βίσιους, Σκέρλα, Ζαλιούκας, Σέρνας, Πόσκους (57’ Πάνκα), Μικολιούνας, Πιλιμπάιτς (74’ Μπενιούσις), Ιβασκέβιτσιους (46’ Νοβίκοβας), Στανκεβίτσιους
ΤΣΕΧΙΑ: Τσεχ, Γκεμπρεσελασιέ, Κάντλετς, Χούμπνικ, Σίβοκ, Ρέζεκ (82’ Πόσπεχ), Πλασίλ, Πιλάρ (70’ Πουντίλ), Μπάρος (59’ Πέκχαρτ), Κολάρ, Γίρασεκ

Την έστειλε… σπίτι της

Μόνο τη νίκη ήθελε η Σκωτία απέναντι στην Ισπανία στην χώρα της Ιβηρικής για να πάρει την 2η θέση και να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι «φούριας ρόχας» όμως είχαν… ορέξεις και επικράτησαν 3-1, έχοντας τον Νταβίντ Σίλβα σε πολύ καλή ημέρα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (6’, 44’) και έστειλε τους Σκοτσέζους σπίτι τους.

Ο Βίγια δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι Βρετανοί ήταν να μειώσουν με τον Γκούντγουϊλι στο 66’ με πέναλτι.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Βαλντές, Πικέ, Πουγιόλ (45’ Αρμπελόα), Άλμπα, Βίγια, Ερνάντεζ (64’ Γιορέντε), Ράμος, Μπουσκέτς, Ροντρίγκεζ, Καθόρλα, Σίλβα (55’ Αλκαντάρα)
ΣΚΩΤΙΑ: ΜακΓκρέγκορ, Χάτον, Μπάρντσλεϊ, Μπέρα, Κάλντγουελ, Άνταμ (63’ Φόρεστ), Φλέτσερ (85’ Κόουι), Μόρισον, Σμιθ, Μπανάν (63’ Γκούντγουϊλι), Νέισμιθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα