Μάτζικ Τζόνσον: «Παίζει τη δουλειά του ο Μάικ Μπράουν»

Ο παλαίμαχος ΝΒΑer και τωρινός επίτιμος αντιπρόεδρος των Λος Άντζελες Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον, εκτιμά πως ο Μάικ Μπράουν θα απολυθεί, αν δεν προκρίνει την ομάδα του στον δεύτερο γύρο των playoffs.

Απόψε (13/05, 05:30) οι Ντένβερ Νάγκετς θα αντιμετωπίσουν τους «λιμνάνθρωπους» στο «Staples Center» στο έβδομο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς. Ο νικητής θα πάρει την πρόκριση, αλλά ο Μπράουν διεκδικεί και τη... δουλειά του, σύμφωνα με τον Μάτζικ.

Το 2010, ο ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Ντότζερς (MLB) πούλησε το 4.5% των μετοχών των Λέικερς, το οποίο

διατηρούσε. Ωστόσο η άποψή του παραμένει σημαντική. Άλλωστε είναι επίτιμος αντιπρόεδρος του συλλόγου της «πόλης των αγγέλων».

«Θα απολυθεί. Οι Λέικερς πρέπει να κατακτούν πρωταθλήματα. Αν χάσουν αυτό το παιχνίδι, βάζω στοίχημα ότι ο Μάικ Μπράουν δεν θα συνεχίσει. Θα υπάρξει μεγάλη πίεση στη διοίκηση, που θα έχει σαν στόχο την απόλυσή του. Δεύτερος θα εκδιωχθεί ο Μπάινουμ και τρίτος ο Γκασόλ» δήλωσε στο ESPN o 52χρονος Αμερικανός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός των Λέικερς έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Από την πλευρά του, ο Άντριου Μπάινουμ έχει ήδη προκαλέσει με τη συμπεριφορά του, ενώ ο Πάου Γκασόλ έχει «εξαφανιστεί» πάλι από τους κρίσιμους αγώνες επιπέδου playoffs. Προφανώς για αυτό προσέθεσε ο Μάτζικ τους δύο συγκεκριμένους παίκτες στον «κατάλογό» του.

Keywords
Τυχαία Θέματα