Κιμ Καρντάσιαν: γνώρισε τον Κένι Γουέστ στη μαμά της! (photos+video)

Χοροπηδάει από τη χαρά της η διάσημη τηλεπερσόνα μετά τη συνάντηση της οικογένειας με το νέο της αμόρε. Σύντομα θα τον δούμε και με ρόλο στο ριάλιτι των Καρντάσιανς…

Πηγές του ΤΜΖ αποκάλυψαν ότι η Κιμ Καρντάσιαν σύστησε επισήμως χτες βράδυ στους γονείς της τον Κένι Γουέστ, προσκαλώντας τον στο οικογενειακό δείπνο τους στη Νέα Υόρκη,.

Η μητέρα και οι τέσσερις αδερφές

της κυριολεκτικά λάτρεψαν τον διάσημο τραγουδιστή δίνοντας στην Κιμ το πράσινο φως να συνεχίσει να βγαίνει μαζί του και γιατί όχι να τον καλέσει να λάβει μέρος στο τηλεοπτικό ριάλιτι της οικογένειας (Keeping up with the Kardashians). Ο Κένι θα πάρει τη θέση του μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, Κρις Χάμφρις.

«Ο Κένι είναι τρελά ερωτευμένος με την Κιμ και της είπε ότι θα του άρεσε να εμφανιστεί στο οικογενειακό της ριάλιτι, εφόσον εκείνη το επιθυμούσε. Η Κιμ, όμως, διστάζει γιατί η υπερβολική έκθεση της προσωπικής της ζωής κατέστρεψε τον γάμο της», αναφέρει φίλος του ζευγαριού στο radaronline!

Προς το παρόν το ζευγάρι κάνει τις βόλτες του στη Νέα Υόρκη τρώγοντας παγωτό χωνάκι… Η Κιμ μόλις επέστρεψε άλλωστε από τις διακοπές της με την οικογένεια στη Δομηνικανή Δημοκρατία όπου έκανε τα μπανάκια της τόνωσε το μαύρισμά της.

Δείτε το καυστικό βίντεο για την σχέση της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κένι Γουέστ και την αντίδραση του Κρις Χάμφρις στο δημοφιλές New Media Animation της… Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας):

Keywords
Τυχαία Θέματα