ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ζούπας: "Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας"

Ο Αμύντας πήρε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ για την 27η αγωνιστική της Α2 κι έκανε ακόμα ένα βήμα για την επίτευξη του στόχου του, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Ο Λεωνίδας Ζούπας (11π.,11 ασ.), ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης εξήγησε στο superbasket.gr το μυστικό της νίκης ενώ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την συνέχεια των υποχρεώσεων του Αμύντα.

Ποιο ήταν το "κλειδί" της νίκης κόντρα στον ΟΦΗ;

"Είχαμε μεγάλο πάθος για

τη νίκη, ήμασταν πολύ εύστοχοι παρά το άγχος που είχαμε και νομίζω οτι θέλαμε πιο πολύ το παιχνίδι".

Στο πρώτο ημίχρονο διατηρούσατε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί (77-78 στο 36'). Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο;

"Εμείς είχαμε περισσότερο άγχος για τη νίκη. Ο ΟΦΗ ήταν πιο χαλαρός. Έβαλε κάποια δύσκολα σουτ τα οποία τον έβαλαν στο παιχνίδι και αυτό μας άγχωσε περισσότερο. Όσο πέρναγε ο χρόνος αγχωνόμασταν, αλλά εμείς βάλαμε κάποια κρίσιμα και ξαναπήραμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος".

Στο τέλος όμως καταφέρατε και πήρατε τη νίκη με 91-79. Ποιο ήταν το στοιχείο που σάς οδήγησε στη νίκη με διαφορά δώδεκα πόντων;

"Παίξαμε λίγο πιο δυνατά στην άμυνα, οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν κουραστεί με αποτέλεσμα να χάσουν και κάποια σουτ. Εμείς τελειώσαμε τις φάσεις πιο εύκολα και για αυτό πήραμε τη νίκη με την διαφορά των δώδεκα πόντων. Δεν πιστεύω πάντως πως το παιχνίδι ήταν για δώδεκα πόντους".

Βάλατε ακόμα ένα λιθαράκι για την παραμονή στην Α2...

"Ήταν η πιο σημαντική νίκη μέχρι στιγμής. Πλέον κρατάμε απόλυτα την τύχη στα χέρια μας. Έχουμε ένα παιχνίδι με το Άργος το οποίο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και νομίζω οτι μπορούμε να κάνουμε άλλη μία νίκη με τον Πιερικό Αρχέλαο ή την ΑΕΚ και να καθαρίσουμε απο νωρίς την παραμονή".

Πώς βλέπεις το ματς (28/04) με τον Πιερικό Αρχέλαο;

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμας. Θα πάμε για τη νίκη ωστε να ξεμπερδεύουμε απο τώρα με την σωτηρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα