Τη Δευτέρα η νέα αθλητική εφημερίδα

23:12 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

Αύριο, Δευτέρα 23 Απριλίου κάνει την εμφάνισή της στα περίπτερα η νέα αθλητική εφημερίδα «Live Sport». Η εφημερίδα θα κοστίζει μόλις 0,90 ευρώ με 56 σελίδες. Οι 24 σελίδες θα περιλαμβάνουν αθλητικές ειδήσεις και ρεπορτάζ και οι υπόλοιπες 24 θέματα για το στοίχημα, για όλα τα αθλήματα που υπάρχουν. Επιπλέον θα υπάρχει και ένα οχτασέλιδο ένθετο με τίτλο «Το Σπίρτο» με μη αθλητικά θέματα επικαιρότητας από την πολιτική, την οικονομία

και την κοινωνία.

Η ιδέα για το όλο εγχείρημα ανήκει στους Γιάννη Λάβδα και Γιώργο Βογιατζίδη, ιδρυτών της στοιχηματικής εφημερίδας «12Χ». Στην εφημερίδα θα γράφουν δημοσιογράφοι που προέρχονται από τον «Φίλαθλο», την «Εξέδρα» και την «Ελευθεροτυπία».

Διευθυντής θα είναι ο Αντώνης Φουντής. Ρεπόρτερ ΑΕΚ θα είναι οι Γιάννης Ξενάκης και Σταμάτης Βούλγαρης, ρεπόρτερ Ολυμπιακού οι Τάσος Γιαννακόπουλος και Γιώργος Βλαντής, και Παναθηναϊκού οι Γιάννης Σερέτης και Σταμάτης Γαρρής. Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ θα γράφει ο Σταύρος Κόλκας. Με το μπάσκετ θα ασχολούνται οι Ηλίας Δρυμώνας και Γιάννης Ψαράκης, ενώ θα υπάρχουν και πολλές στήλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα