Έβρος Σουφλίου – Καβάλα 0-1

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε η Καβάλα μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Έβρου Σουφλίου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με το φάσμα του υποβιβασμού.

Σε ένα ματς γεμάτο φάσεις και αρκετές καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, η Καβάλα κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις και μαζί με αυτές και το «τρίποντο», αν και ο Πετκάρης, γκολκίπερ του Σουφλίου, δυσκόλεψε αρκετά το έργο της, αποκρούοντας ουκ ολίγα σουτ κατά τη διάρκεια των

δύο ημιχρόνων.

Στο 75’ ωστόσο, ο έμπειρος τερματοφύλακας νικήθηκε από τον Παυλή, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για την Καβάλα, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και το οποίο εξασφάλισε εν μέρει την παραμονή στους «αργοναύτες».

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Πέτκαρης, Νικολόπουλος (25’ Αντωνιάδης), Πατίδης, Ζούλης, Μπάμνιος, Φατσής (80’ Λευκοβίτης), Αραμπατζής, Εφραιμίδης, Ρουσσίδης, Σεμερτζίδης, Λύτρας (53’ Ζάχος).

Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Ρεβυθόπουλος, Προβατίδης, Κάργας, Σεφερίδης, Αϊβάζης, Παπαδόπουλος (53’ Ουζούνογλου), Μαυροβασίλης, Καπατζής (89’ Παππάς), Βλάχος, Παυλής (86’ Θεοδωρίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα