Γιούχτας-Ζαρός 4-2

Το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Γιούχτας, ο οποίος επικράτησε 4-2 του Ζαρού φτάνοντας σε απόσταση «αναπνοής» από τον τρίτο Ηρόδοτο.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις... ορέξεις τους και με πλασέ του Κασσωτάκη στο 6' άνοιξαν το σκορ. Στο 28’ ο Γιακουμάκης συνδυάστηκε ωραία με τον Σκουλούδη, με τον τελευταίο να σημειώνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 69', ο Αεράκης έβγαλε την σέντρα, ο Σκουλούδης σούταρε και στη συνέχεια ο Σαμαριτάκης απέκρουσε το σουτ του στράικερ του Γιούχτα, όμως η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Καλαφάτη και κατέληξε στα δίχτυα.

Από 'κει και

πέρα οι φιλοξενούμενοι «ξύπνησαν», αφού στο 72’ ο Δαριβιανάκης έβγαλε την κάθετη πάσα στον Πλύγκο, ο οποίος πέρασε και τον Καλομοίρη σημειώνοντας το 3-1, ενώ στο 82'οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με κεφαλιά του Λουλιάδη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Το τελικό 4-2 έγινε ένα λεπτό αργότερα όταν ο Σκουλούδης πάσαρε στον Φερεντίνο, που βρέθηκε σε καλή θέση και δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Ζαρού.

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Καλομοίρης Μ, Κλαπάκης, Χαλκιαδάκης, Σεληνιωτάκης, Μαραγκουδάκης, Ανωγειανάκης, Κασσωτάκης (70’ Φερεντίνος), Βιτώρος (54’ Αεράκης), Σκουλούδης, Γιακουμάκης, Καρβελάς (62’ Καλομοίρης Χρ.).

Ζαρός (Αντώνης Καλογεράκης): Ζαχαριουδάκης (46’ Σαμαριτάκης), Γκουτσέλης, Νταβιγλάκης (λ.τ. 37’ Καλαφάτης), Προβιδάκης (46’ Δαριβιανάκης), Αναγνωστάκης, Κουρουθιανάκης, Πλύγκος, Πρινιανάκης, Κλαπάκης Χ, Κλαπάκης Γ.

Keywords
Τυχαία Θέματα