Γιαγιά... cheerleader των Ντάλας Καουμπόις

04:03 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Μία 55χρονη... γιαγιά δοκιμάστηκε από το τμήμα των cheerleaders των Ντάλας Καουμπόις και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Για 33 χρόνια προσπαθεί η Sharon Simmons να ενταχθεί στους cheerleaders των Καουμπόις και στα 55 της δοκίμασε πάλι την τύχη της απέναντι σε γυναίκες με τη μισή της ηλικία! Παραδέχθηκε, πάντως, πως δεν έβγαλε, όπως ήθελε, το πρόγραμμά της ενώπιον των κριτών. Αν πετύχει το όνειρό της, τότε θα αποτελέσει τη γηραιότερη cheerleader στην ιστορία των Τεξανών.

Οικονομική

ενίσχυση από φιλάθλους

Η Πολιτεία της Μινεσότα δεν φαίνεται πως θα εγκρίνει το σχέδιο αξίας 975 εκατομμυρίων δολαρίων περί χτισίματος νέου γηπέδου στη Μινεάπολις για τους Μινεσότα Βάικινγκς. Ωστόσο οι εκπρόσωποι της Πολιτείας έχουν ξεκινήσει προσπάθεια απόσπασης χρημάτων από οπαδούς της ομάδας, ώστε να μειωθεί το ύψος της δικής τους επένδυσης.

Προσθήκη Harris στους Πάνθερς

Μπορεί ο rookie Brad Nortman να θεωρήθηκε βασικός punter των Καρολάινα Πάνθερς, αλλά πλέον απέκτησε ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα οι «πάνθηρες» πρόσθεσαν τον Nick Harris στο δυναμικό τους.

Πήραν Miller οι Ρέιντερς

Τον center, Colin Miller, πήραν οι Όκλαντ Ρέιντερς. Πέρσι αποκτήθηκε σαν undrafted free agent από τους Πίτσμπουργκ Στίλερς, αλλά δεν εξασφάλισε θέση στο βασικό ρόστερ του συλλόγου.

Τέλος ο Mughelli

Έλυσαν το συμβόλαιο του Ovie Mughelli, αφού ο fullback κρίθηκε περιττός από τους Ατλάντα Φάλκονς. Πρόκειται για τον ακριβότερο παίκτη της συγκεκριμένης θέσης σε όλη την ιστορία του συλλόγου, αλλά ο rookie, Bradie Ewing, φαίνεται πως θα καλύψει τη θέση του κατά τη διάρκεια της επερχόμενης σεζόν.

Μείωση ποινής σε McBean

Σε τρεις, από έξι, αγωνιστικές μειώθηκε η ποινή του Ryan McBean, η οποία αφορά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο τιμολόγησης τραυματισμών των Νιου Ορλίνς Σέιντς. Πλέον ανήκει στους Μπάλτιμορ Ρέιβενς.

Στους Τέξανς ο Graham

Ο πρώην kicker των Μαϊάμι Ντόλφινς, Μπάλτιμορ Ρέιβενς και Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, Shayne Graham, υπέγραψε στους Χιούστον Τέξανς. Στη νέα του ομάδα θα ανταγωνιστεί με τον rookie, Randy Bullock, για τη θέση του βασικού.

Αποδεσμεύτηκε ο LaBoy

Free agent είναι πλέον ο Travis LaBoy, αφού λύθηκε το συμβόλαιό του με τους Σαν Ντιέγκο Τσάρτζερς. Ο πρώην linebacker των Τενεσί Τάιτανς και Αριζόνα Κάρντιναλς αναζητά νέα επαγγελματική «στέγη».

Keywords
Τυχαία Θέματα