Στον δρόμο για το Stanley Cup

02:31 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ορίστηκαν οι διεκδικητές μίας θέσης στον τελικό του Stanley Cup από τη Δύση και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ελάχιστοι το περίμεναν, αλλά οι Φίνιξ Κογιότες θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Κινγκς στον τελικό των playoffs της δυτικής περιφέρειας του NHL έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Οι δύο ομάδες της Pacific εξασφάλισαν την ύστατη ώρα την πρόκρισή τους, αλλά τα κατάφεραν

περίφημα στα playoffs.

Αναφορικά με την Ανατολή, οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς υποδέχονται απόψε (ξημερώματα 09/05, 02:30) τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς. Ο τιμωρημένος Claude Giroux δεν θα είναι διαθέσιμος, ενώ οι «διάβολοι» προηγούνται με 3-1 στη σειρά.

Ακόμα, οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς προηγούνται με 3-2 των Ουάσινγκτον Κάπιτολς. Τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/05, 02:30) διεξάγεται το έκτο ματς στην Ουάσινγκτον.

Περίοδο αυτοκριτικής στους Μπλους

Ο προπονητής των Σέιντ Λούις Μπλους, Ken Hitchcock, προσπαθεί να εξηγήσει τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας του από τα playoffs. Αν και δεύτεροι στη Δύση, οι «μπλε» δέχθηκαν «sweep» από τους Κινγκς, αλλά ο κόουτς δήλωσε ότι οι «βασιλιάδες» αποτέλεσαν την δυνατότερη αντίπαλο της ομάδας του, καθώς αγωνίζονται με το καλύτερο τρόπο στην postseason.

Δωρεά δέκα εκατομμυρίων στο Ντιουκ

Δέκα εκατομμύρια δολάρια δώρισε στο κολέγιο του Ντιουκ ο ιδιοκτήτης των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ, Jeffrey Vink. Πρόκειται για απόφοιτο του πανεπιστημίου το... 1981. Θυμίζουμε πως διατηρεί μετοχές και στους Μπόστον Ρεντ Σοξ του MLB.

Keywords
Τυχαία Θέματα