Παραμένει αμφίβολος ο Κέντρικ Πέρκινς

03:02 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχουν ευκαιρία πολυήμερης ξεκούρασης, αλλά η παρουσία του Κέντρικ Πέρκινς στον δεύτερο γύρο των playoffs δεν είναι ακόμα σίγουρη.

Ο 27χρονος σέντερ δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του την Τρίτη (08/05), αλλά ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Άλλωστε υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο πρώτο 12λεπτο της τέταρτης αναμέτρησης των «βροντών» με τους Ντάλας Μάβερικς στον αρχικό γύρο των playoffs.

Πάντως οι Θάντερ δεν θα ξεκινήσουν τα προημιτελικά των playoffs πριν από το Σάββατο (12/05), οπότε ο Πέρκινς έχει περιθώριο ομαλής επαναφοράς στο πρόγραμμα

του συλλόγου. Για την ώρα ο Σκοτ Μπρουκς, όμως, ετοιμάζει τους παίκτες του, χωρίς τον βασικό του σέντερ.

«Κάνει ότι μπορεί, ώστε να είναι διαθέσιμος. Αν είναι, τότε θα μας βοηθήσει. Αν δεν είναι, τότε θα πρέπει να προσαρμοστούμε» δήλωσε σχετικά ο προπονητής των εκπροσώπων της Πολιτείας της Οκλαχόμα.

Θυμίζουμε πως οι Θάντερ περιμένουν τον νικητή της σειράς «Λος Άντζελες Λέικερς-Ντένβερ Νάγκετς», η οποία είναι στο 3-1 υπέρ των «λιμνάνθρωπων». Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, η τριάδα Ντουράντ-Ουέστμπρουκ-Χάρντεν θα αναλάβει πάλι την «παραγωγή» των πόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα