Μέτα Ουόρλντ Πις: «Δεν θα απολογηθώ στον Τζέιμς Χάρντεν»

03:53 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Εμφανίστηκε σε γνωστή αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή ο Μέτα Ουόρλντ Πις και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ζητήσει συγνώμη από τον Τζέιμς Χάρντεν.

Θυμίζουμε πως ο πρώην Ρον Αρτέστ χτύπησε με τον αντίπαλό του με τον αγκώνα του στο προτελευταίο ματς της regular season, ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Μπορεί η πειθαρχική επιτροπή του ΝΒΑ να τον τιμώρησε με επτά αγωνιστικές, αλλά ο ίδιος παραμένει αμετανόητος.

«Δεν του έχω μιλήσει και δεν

έχω σκοπό» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του «Conan», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν κατάλαβα ότι τον χτύπησα». Πάντως προκάλεσε συμπτώματα διάσεισης στον 22χρονο γκαρντ των Θάντερ, ο οποίος έχει επιστρέψει κανονικά στο δυναμικό της ομάδας του. Αντίθετα ο Ουόρλντ Πις έχει ακόμα δύο παιχνίδια στην ποινή του.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν μερικά φιλικά προετοιμασίας των «λιμνάνθρωπων» για τη νέα σεζόν. Θα αντιμετωπίσουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο Φρέσνο, τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο Οντάριο, τους Γιούτα Τζαζ στο Άναχαϊμ και τους Σακραμέντο Κινγκς μία φορά στο Λας Βέγκας και άλλη μια φορά στο Σαν Ντιέγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα