«Εξάρα» για Καλλιθέα

Τη νίκη με 6-0 πήρε η Καλλιθέα απέναντι στις Κρήσσες Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας του γυναικείου πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενες «πλήρωσαν» το άγχος τους, καθώς και τις πολλές απουσίες τους, με αποτέλεσμα να δεχτούν πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Κοντομίχη άνοιξε το σκορ στο 3’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Ζουμπουλάκη έκανε το 2-0 για την ομάδα της Καλλιθέας. Στο 15’ η Κουτραφούρη σκόραρε άλλο ένα γκολ

για τις γηπεδούχες , ενώ στο 22’ η Κοντομίχη με δεύτερο προσωπικό της γκολ έκανε το 4-0. Το τελικό αποτέλεσμα του ημιχρόνου διαμόρφωσε η Μιχαλακίδη στο 29’.

Λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα η Παπαδάκη έστειλε για ακόμα μία φορά την μπάλα στα δίχτυα της Βαΐτση, «γράφοντας» το τελικό 6-0.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Καλαντίδη, Φαίου, Ζουμπουλάκη, Μέλισσου, Μωραΐτη (73΄Παπαδάκη), Νικολάου, Μιχαλάκη (46’ Μπούσιου), Σαχινίδου, Κουτραφούρη, Κοντομίχη (46’ Κριτσιμίλιου), Πλιτά.

ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Βαΐτση, Ξενοπούλου, Ψηλάκη, Πιτσή, Στράνκοβιτς, Δρακάκη Ε., Δαφέρμου, Στεφανουδάκη (77’ Δρακάκη Ζ.), Μαγκανά, Μαμαλάκη (85’ Καργάκη), Πολιουδάκη (28’ Χαμογιωργάκη).

Keywords
Τυχαία Θέματα