Ένα ήταν αρκετό

Δυνατό ήταν το ματς μεταξύ της Πανσερραϊκής και των Πιέριδων Μούσων που έγινε στο Προβατά Σερρών, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, αλλά η νίκη να πηγαίνει στις φιλοξενούμενες με 1-0 γκολ.

Το γκολ της Μιχαηλίδου στο 17’ ήταν αρκετό για δώσει τη νίκη στις Πιέριδες Μούσες με 1-0 απέναντι στην Πανσερραϊκή Αθλητική Ένωση, που έγινε στο δημοτικό γήπεδο Προβατά Σερρών.

Το μοναδικό γκολ της

αναμέτρησης πέτυχε η Νάνσυ Μιχαηλίδου στο 17’, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της.

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από άστατες καιρικές συνθήκες, ενώ τον αγώνα διαιτήτευσε ο Άγγελος Γκέπας (σύνδεσμος Σερρών).

Πανσερραϊκή: Στέλλα Μανιάκα, Μαρία Εξαδάκτυλου, Ιωάννα Γεωργιάδου, Μαρία Ζαχαρία, Φωτεινή Ζαφειροπούλου, Ελένη Πανίδου, Θεοδώρα Πανίδου, Θεοδώρα Κηπουρού, Μαρία Κυριάκου, Μαρία Μπίσμπι, Παναγιώτη Μπιζεργιανίδου, Κατερίνα Καμνίτσα και αλλαγές, οι Μαρία Μπούζδρου, Βικτώρια Σιδηροπούλου και Έλενα Σμυνόργλου.

Πιέριδες Μούσες: Άννα Τσιώλη, Αντωνία Τσακιρίδου, Νάνσυ Μιχαηλίδου, Μυρτώ Παπαζόγλου, Νατάσα Σκαμπαρδώνη, Αλεξία Τσινιάρου, Κική Φίλιου, Μαρία Γούτσιου, Εύα Πεσιρίδου, Λί Ζιώγα, Αγαθή Ασσηχίδου και αλλαγές οι Χρύσα Τζουμέρκα, Μελίνα Μουτάφη και Βαϊα Χαλάτση.

Το επόμενο φιλικό της ομάδας της Πανσερραϊκής, εκτός απροόπτου θα είναι την ερχόμενη Κυριακή (23/10) με την Ολύμπια Σόφιας στη Βουλγαρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα