Εγένετο «BMO Harris Bradley Center» στο Μιλγουόκι

Μέσω χορηγού απέκτησε νέα ονομασία το «Bradley Center» των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι εντείνουν, πλέον, τις συζητήσεις για κατασκευή νέου κλειστού.

Το «Bradley Center» άνοιξε το 1988 και είναι πλέον ένα από τα γηραιότερα κλειστά του ΝΒΑ. Ούτως ή άλλως είχαν δημιουργηθεί συζητήσεις για το μέλλον των «ελαφιών» σε αυτό, αλλά ο ιδιοκτήτης, Χερμπ Κολ, τις επανέφερε στο προσκήνιο με αφορμή τη συνεργασία με την «BMO Harris».

Αξίζει να σημειωθεί

πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν για έξι χρόνια έναντι χορηγίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων. Με τη λήξη του συγκεκριμένου συμβολαίου, ο Κολ φιλοδοξεί πως θα έχει ετοιμαστεί νέο κλειστό στο Μιλγουόκι, ώστε να συνεχίσουν για πολλά ακόμα χρόνια οι Μπακς στην πόλη. Πάντως δεν υπάρχει ακόμα πρόταση για κατασκευή νέου «σπιτιού», αφού τα πάντα παραμένουν σε λεκτικό επίπεδο.

Προσθέτουμε πως οι Μπακς έχουν προκριθεί μόλις μία φορά στα playoffs τα τελευταία έξι χρόνια. Μοιραία ο μέσος όρος εισιτηρίων έχει πέσει στα 14,718.

Όλα αυτά έχουν διαπιστωθεί και από τον Κολ, ο οποίος έχει υποσχεθεί πως θα αναλάβει μεγάλο κομμάτι της επένδυσης, που θα απαιτηθεί για νέο κλειστό. Όπως και να έχει, θα χρειαστεί τη σύμπραξη του Δήμου και της Πολιτείας, αλλά με τη χορηγία της «BMO Harris» εξασφάλισε σημαντικό χρονικό παράθυρο και επιπλέον πηγή εσόδων για τον σύλλογο.

Keywords
Τυχαία Θέματα