Μπαρτζώκας: «Έκαναν υπέρβαση οι παίκτες του Πανιωνίου»

Τα εύσημά του τόσο στους παίκτες του Πανιωνίου όσο και στους αντίστοιχους του Κολοσσού Ρόδου απένειμε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι Νεοσμυρνιώτες έκαναν το 3-2 στη σειρά του «μικρού» τελικού και κατέκτησαν την τιμητική 3η θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προπονητής τους εξήγησε πως αμφότεροι οι αντίπαλοι τίμησαν το θεσμό και τους αξίζουν συγχαρητήρια: «Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Τιμήσαμε το θεσμό και τελικά καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση. Καταθέσαμε ό,τι καλύτερο είχαμε απέναντι σε έναν πολύ άξιο αντίπαλο».

Είπε ακόμα…

Για την πίεση που ασκήθηκε φέτος στον Πανιώνιο: «Πριν από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Πανιώνιος εμφανίστηκε από όλους ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Αυτό το καταφέραμε με μεγάλη δυσκολία. Μόνο εμείς το ξέραμε. Ο Κολοσσός έκανε εκπληκτική πορεία και μας δυσκόλεψε πολύ. Δεν είμαστε και τόσο έμπειρη ομάδα, σήμερα (22/05) παίξαμε με δέκα αθλητές, δεν ήρθε ο Σαρικόπουλος, ενώ ο Ιωάννου είναι στρατευμένος. Τα παιδιά έκαναν υπέρβαση. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου, γιατί το γόητρο αποτελεί σημαντικό κίνητρο».

Για το πού θα ήθελε να αφιερώσει την 3η θέση: «Θέλω να αφιερώσω την 3η θέση σε όλο τον κόσμο του Πανιωνίου, στον πρόεδρό μας και στον εαυτό μας. Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο, με δυνατές ομάδες όπως επίσης ο ΑΓΟΡ και η Καβάλα. Προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις, αν και οι υπηρεσίες που μας προσφέρονται είναι λίγες».

Keywords
Τυχαία Θέματα