Συμφωνία Αλαφούζου με Τζίγκερ για μετοχές και Παιανία (photos)

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Γόντικα να τονίζει κατά την έξοδό του ότι υπεγράφη το συμφωνητικό για την μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στο «σωματείο» του Αλαφούζου, ενώ παραχωρήθηκε χωρίς κάποιο αντάλλαγμα το προπονητικό της Παιανίας για ένα χρόνο

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε πως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλαβε πλήρως και εγγράφως όποιες υποχρεώσεις προκύπτουν από την ΓΗΠΕΛ.

Αναλυτικά

τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού: «Η είδηση της ημέρας είναι ότι όπως μας είπε ο κ. ΑΛαφούζος υπεγράφη το συμφωνητικό για την μεταβίβαση των μετοχών. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ του κ. Βαρδινογιάννη και του κ. Αλαφούζου για την παραχώρηση του προπονητικού της Παιανίας χωρίς αντάλλαγμα για ένα χρόνο. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται αναφορικά με την αδειοδότηση. Επίσης ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ανέλαβε πλήρως και εγγράφως όποιες υποχρεώσεις προκύπτουν από την ΓΗΠΕΛ».

Όσον αφορά στο θέμα της αδειοδότησης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, υποστήριξε: «Δεν έχει τελειώσει αυτό το θέμα, δεν έχει τελειώσει η προσπάθειά μας και δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα από την ΕΠΟ ως προς τις αποφάσεις του πρωτοβάθμιου οργάνου. Κάπου εκεί θα σταματήσω γιατί είναι θέματα που αφορούν το ΔΣ».

Ερωτηθείς για το δάνειο που προσπαθεί να εξασφαλίσει ο Γιάννης Αλαφούζος, δήλωσε: «Αυτό το θέμα είναι προς εξέλιξη, αλλά είναι θέμα που αφορά τα μέλη του ΔΣ. Η προσπάθεια υπάρχει».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία για την αδειοδότηση, απάντησε: «Δεν υπάρχουν δεδομένα σήμερα, γιατί η προσπάθειά μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι μια εξελισσόμενη διαδικασία και κατά συνέπεια δεν έχει νόημα να πούμε κάτι με τα σημερινά δεδομένα. Για αυτό λέμε πως η προσπάθεια συνεχίζεται».

Παράλληλα, σε ερώτηση αν θα προλάβει η ΠΑΕ την αδειοδότηση: «Αυτό θα το δούμε στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Είναι Κυριακή κοντή γιορτή που λέμε».

Τέλος, για το αν θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, δήλωσε: «Αυτά είναι θέματα για τα μέλη του ΔΣ και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».

{coveritlive}9b8c0da5ee{/coveritlive}

Keywords
Τυχαία Θέματα