Αποδείξεις σε βάρος του Roger Clemens

Συνεχόμενες εξελίξεις στη δίκη του 49χρονου παλαίμαχου MLBer, Roger Clemens, και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ένας κύριος μάρτυρας και πρώην προπονητής του Clemens, Brian McNamee, αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει αποδείξεις για χρήση στεροειδών από τον παίκτη. Δήλωσε, μάλιστα, πως πιέστηκε από τη γυναίκα του, ώστε να διαφυλάξει τα ενοχοποιητικά στοιχεία και να μην εμπλακεί ο ίδιος στην υπόθεση!

Τέλος

το σερί του Matt Kemp

Στα 399 παιχνίδια σταμάτησε το σερί συνεχόμενων εμφανίσεων του Matt Kemp. Συγκεκριμένα οι Λος Άντζελες Ντότζερς τον πρόσθεσαν στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών ύστερα από πρόβλημα στον αριστερό δικέφαλο. Την ίδια ώρα τοποθετήθηκε και ο Juan Uribe στον κατάλογο τραυματιών λόγω προβλήματος στον αριστερό καρπό. Αντίθετα, ο Elian Herrera προωθήθηκε στο βασικό ρόστερ.

Επιστρέφει ο Morneau

Ανέβασε ρυθμούς ο Justin Morneau και ο first baseman των Μινεσότα Τουίνς αναμένεται να επανέλθει άμεσα στα γήπεδα. Θυμίζουμε πως οι «δίδυμοι» τον έχουν εντάξει στον κατάλογο των τραυματιών λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό καρπό.

Μέχρι έξι εβδομάδες έξω ο Niemann

Ο δεξιόχειρας pitcher των Τάμπα Μπέι Ρέις, Jeff Niemann, θα μείνει τέσσερις με έξι εβδομάδες εκτός δράσης. Χτυπήθηκε, άλλωστε, στον δεξιό αστράγαλο από hit του Adam Lind σε παιχνίδι με τους Τορόντο Μπλου Τζέις.

Νέο πρόβλημα στους Κάρντιναλς

Ενοχλήσεις νιώθει ο Jon Jay, center fielder των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς, στον δεξιό ώμο και τοποθετήθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Μοιραία οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μένουν με έναν βασικό outfielder, τον Matt Holliday. Επίσης ο Shane Robinson, προωθήθηκε από τη δεύτερη ομάδα.

Προσωρινή αποχώρηση του Hunter

Ο 17χρονος γιος του, Darius McClinton-Hunter, βρέθηκε στη φυλακή για παιδική κακοποίηση και ο Torii Hunter αποχώρησε προσωρινά από τους Λος Άντζελες Έιντζελς. Συγκεκριμένα ο σύλλογος του Λος Άντζελες τον τοποθέτησε στον κατάλογο των απουσιών λόγω προσωπικού προβλήματος.

Ενεργοποίηση του Jesse Crain

Προστέθηκε πάλι στο βασικό ρόστερ των Σικάγο Ουάιτ Σοξ ο Jesse Crain. Παράλληλα υποβιβάστηκε ο Eric Stults.

Καλύτερα ο Jacoby Ellsbury

Ξεπερνά τον τραυματισμό του στον δεξιό ώμο ο center fielder των Μπόστον Ρεντ Σοξ, Jacoby Ellsbury. Μάλιστα εκφράζεται αισιοδοξία για άμεση επαναφορά του στο δυναμικό των «κόκκινων καλτσών».

Προς «νυστέρι» ο Danny Duffy

Δύσκολα θα επιστρέψει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Danny Duffy στους Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς. Ο 23χρονος pitcher, άλλωστε, μάλλον θα υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα