Κόμπι Μπράιαντ: «Οι Θάντερ είναι καλύτεροι από εμάς»

Δεν θέλησε ο Κόμπι Μπράιαντ να χρησιμοποιήσει τη δικαιολογία της κόπωσης ύστερα από τη «βαριά» ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στον πρώτο ημιτελικό της Δύσης.

Πολύ εύκολα και με την «καυτή» συμπαράσταση των οπαδών τους, οι Θάντερ κατέβαλαν τους «λιμνάνθρωπους» και προηγήθηκαν με 1-0 στη σειρά του δεύτερου γύρου των φετινών playoffs. Υπήρχε σαφέστατο πλεονέκτημα υπέρ των «βροντών» αναφορικά με την κούραση των παικτών των δύο συλλόγων, αλλά ο «Μάμπα» δεν στάθηκε σε αυτό:

«Ακόμα και να είχαμε δώσει τον ίδιο αριθμό

αγώνων, οι Θάντερ αγωνίζονται με μεγαλύτερη ταχύτητα από εμάς και διεκδικούν περισσότερες φάσεις. Δεν θα υπήρχε διαφορά, αφού δεν μπορούμε να μαρκάρουμε αποτελεσματικά τους αντίπαλους παίκτες. Έχω ξαναπεράσει αντίστοιχες στιγμές. Πλέον καλούμαστε να προσαρμοστούμε στις διαμορφωμένες συνθήκες».

Σημειώνουμε πως οι Λέικερς είχαν μία ημέρα ξεκούρασης, ύστερα από τη σειρά με τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ οι Θάντερ εξασφάλισαν οκτώ, μετά το sweep σε βάρος των Ντάλας Μάβερικς. Αν μη τι άλλο, η τοποθέτηση του Μπράιαντ προκρίνει διάθεση παραίτησής του από τη συνέχεια της τρέχουσας σειράς.

«Προφανώς ήταν φρέσκοι. Για αυτό πρέπει να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισής τους» δήλωσε ο Πάου Γκασόλ, ενώ ο Άντριου Μπάινουμ συμπλήρωσε: «Μίλησα με τον Πάου και προσπαθήσαμε να βρούμε κάποιες λύσεις. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημά μας στη ρακέτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα