Πήρε το... αίμα του πίσω ο Josh Beckett

Ύστερα από το σκάνδαλο, στο οποίο πρωταγωνίστησε, ο Josh Beckett οδήγησε τους Μπόστον Ρεντ Σοξ στο 5-0 σε βάρος των Σιάτλ Μάρινερς.

Θυμίζουμε πως ο Beckett (3-4) προτίμησε να παίξει... γκολφ, πριν από λίγες μέρες. Μοιραία απέσπασε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των «κόκκινων καλτσών» στην τελευταία του εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε με ήττα. Πλέον ευνόησε την επέκταση

νικηφόρου σερί των εκπροσώπων της Μασαχουσέτης στα πέντε παιχνίδια, με εννέα strikeouts σε επτά innings, ανήμερα των 32ων γενεθλίων του.

Παράλληλα ο David Ortiz σημείωσε home run με 2/3 hits. Ακόμα, ο Mike Aviles πρόσφερε δύο RBIs διαμορφώνοντας το 3-0 στο τέταρτο inning.

Σε εξέλιξη είναι τα Ατλάντα Μπρέιβς-Σινσινάτι Ρεντς, Λος Άντζελες Έιντζελς-Όκλαντ Αθλέτικς, Νιου Γιορκ Μετς-Μιλγουόκι Μπρούερς, Μπάλτιμορ Όριολς-Νιου Γιορκ Γιάνκις, Μαϊάμι Μάρλινς-Πίτσμπουργκ Πάιρετς και Τορόντο Μπλου Τζέις-Τάμπα Μπέι Ρέις. Στις τρεις θα αρχίσει το Τέξας Ρέιντζερς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, ενώ τα Λος Άντζελες Ντότζερς-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Κολοράντο Ρόκις.

Keywords
Τυχαία Θέματα