Πιθανή επιστροφή των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο Σαν Φρανσίσκο

Περίπου τριάντα χρόνια έχουν να αγωνιστούν στο Σαν Φρανσίσκο οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά η συγκεκριμένη πόλη επιδιώκει την επανάκτηση των «πολεμιστών» μέχρι το 2017.

Ο δήμαρχος, Εντ Λι, ενημέρωσε το ΝΒΑ πως το Σαν Φρανσίσκο τίθεται στη διάθεση της λίγκας και θα συνεργαστεί απόλυτα, ώστε οι Ουόριορς να επιστρέψουν στην πόλη τη σεζόν 2017-18. Άλλωστε έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές των πολιτικών εκπροσώπων της πόλης της Καλιφόρνια με ανθρώπους της διοίκησης των

«πολεμιστών».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ουόριορς ιδρύθηκαν το 1946 σαν Φιλαδέλφεια Ουόριορς. Από το 1962 μέχρι το 1971 είχαν έδρα το Σαν Φρανσίσκο και πήραν την αντίστοιχη ονομασία, ενώ από το 1972 έγιναν Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και χρησιμοποιούν κυρίως το Όκλαντ της Καλιφόρνια σαν «σπίτι». Η τελευταία πόλη, πάντως, επιθυμεί να κρατήσει τον σύλλογο, οπότε οι «πολεμιστές» διεκδικούνται πλέον από δύο διαφορετικές πόλεις. Οποιαδήποτε αλλαγή, όμως, θα σημειωθεί ύστερα από το 2017-18.

Παράλληλα ο Κερκ Λάκομπ προωθήθηκε στη θέση του βοηθού GM, οπότε θα συνεργάζεται με τον γενικό διευθυντή. Μπομπ Μάιερς. Πρόκειται για τον γιο του Τζο Λάκομπ, συνιδιοκτήτη του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα