Ανρί: «Χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα έκανα τίποτα»

Στους συμπαίκτες του και την άριστη συνεργασία που είχε μαζί τους οφείλει τα επιτεύγματα του με τη φανέλα της Άρσεναλ ο Τιερί Ανρί, ο οποίος έδωσε το «παρών» στα αποκαλυπτήρια της προτομής του έξω από το «Έμιρειτς».

Ο Γάλλος επιθετικός των New York Red Bulls και ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της εξέδρας των «κανονιέρηδων», ευτύχησε να πετύχει 226 γκολ

υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ πριν αποχωρήσει από το Λονδίνο, οδηγώντας παράλληλα τον σύλλογο σε μεγάλες επιτυχίες όπως την κατάκτηση του τίτλου της Premier χωρίς ήττα! Επιδόσεις που πλέον θα θυμίζει και η προτομή του έξω από το γήπεδο της Άρσεναλ.

«Θέλω να τονίσω πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια ορισμένων ποδοσφαιριστών. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα τη δυνατότητα να παίξω σε αυτό το επίπεδο», τόνισε αρχικά ο Τιερί Ανρί, για να καταλήξει:

«Θυμηθείτε εκείνη την ομάδα. Τον Μάρτιν Κίον, τον Νάιτζελ Γουίντερμπερν, τον Λι Ντίξον, τον Ντέιβιντ Σίμαν, τον Λαουρέν, τον Σολ Κάμπελ, τον Άσλεϊ Κόουλ… θα βγει ολόκληρη ενδεκάδα… τον Πατρίκ Βιεϊρά, τον Σιλβέν Βιλτόρ και τον Ρομπερ Πιρές. Χωρίς αυτούς δεν θα έκανα τίποτα απ’ όσα κατάφερα. Καταφέραμε και τερματίσαμε τη σεζόν αήττητοι. Θέλω να σταθώ σε αυτό και να το ξαναπώ. Χωρίς τους συμπαίκτες και το ομαδικό πνεύμα, είμαστε ένα τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα