Bet365: Τσέλσι-Μαν.Σίτι – Δωρεάν στοίχημα σε εξέλιξη

21:40 9/12/2011 - Πηγή: AEK365

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Στάμφορντ Μπριτζ αυτή τη Δευτέρα καθώς η Τσέλσι σκοπεύει να φρενάρει την Μάντσεστερ Σίτι στην ασταμάτηση πορεία της προς τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. Για να προσθέσουμε στις συγκινήσεις αυτού του μεγάλου ντέρμπι, έχουμε μια φανταστική προσφορά δωρεάν στοιχήματος για τους πελάτες σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι πελάτες σας είναι να παίξουν ένα στοίχημα στον μεγάλο αγώνα πριν την έναρξη του,

και όταν αυτός ξεκινήσει, να παίξουν άλλο ένα σε οποιαδήποτε αγορά Σε-Εξέλιξη. Αν το πρώτο τους στοίχημα Σε-Εξέλιξη είναι χαμένο, θα τους επιστρέψουμε το ποντάρισμα έως και την αξία του μεγαλύτεορυ στοιχήματός τους πριν τον αγώνα.

Αυτός ο αγώνας αναμένεται να διαμορφώσει καταστάσεις στη φετινή σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ και πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των πελατών σας. Δεν έχει υπάρξει ποτέ καλύτερη στιγμή για να προωθήσετε το δυναμικό μας, πρωτοπόρο στην αγορά, προϊόν Σε-Εξέλιξη και την εκτεταμένη γκάμα αγορών που προσφέρουμε.

Ακόμα περισσότερο, όλοι οι νέοι πελάτες στην bet365 δικαιούνται μια Προσφορά Εγγραφής που τους επιτρέπει να αποκτήσουν ένα 100% μπόνους έως και €100 στην πρώτη τους κατάθεση για €10 ή περισσότερα.

Βεβαιωθείτε ότι θα ενημερώσετε τους πελάτες σας σχετικά με αυτή την Προσφορά Εγγραφής και το δωρεάν στοίχημα για να αυξήσετε τη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια αυτής της πολυαναμενόμενης αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα