Αχαρναϊκός – Ολυμπιακός Λαυρίου 2-1

Με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι προς την άνοδο συνεχίζει ο Αχαρναϊκός, ο οποίος επικρατώντας εντός έδρας του Ολυμπιακού Λαυρίου στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος, διατήρησε τη διαφορά από τους διώκτες του στους τέσσερις βαθμούς.

Η καλή μέρα από το πρωί… φαίνεται και ο Κόκολης έσπευσε να το επιβεβαιώσει, καθώς πριν καν καλά καλά ιδρώσει η πρώτη φανέλα (2΄), με εκπληκτικό σουτ έδινε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού

στρογγυλοκάθισαν στο υπέρ τους σκορ, ωστόσο δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Βελετάκος τους… ξεβόλευε, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Παρά την ψυχρολουσία, οι γηπεδούχοι, όχι μόνο βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να πιέσουν για το γκολ της νίκης, αλλά οι προσπάθειές τους απέδωσαν καρπούς, ακόμα και αν χρειάστηκε να βάλει το… χέρι του ο Πώχος. Στο 73΄ ο αμυντικός του Ολυμπιακού έβρισκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο Λαναράς εκτελούσε από τα έντεκα βήματα, χαρίζοντας μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Με αυτή τη νίκη ο Αχαρναϊκός παρέμεινε στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αφήνοντας παράλληλα πίσω του εφτά πόντους τον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον πρέπει να ελπίζει σε θαύμα για την απευθείας άνοδο.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μάναλης, Μάκρας, Μπίρης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Νταβαρίνος, Ζούμας (83' Καλέρης), Δημάκης (77' Φελέκης), Λαναράς (89' Παπαδόπουλος Σ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Βαφειάδης, Τσομπανάκης, Πώχος, Μπεριάνης, Μούργος (75' Ζουμάς), Τσιώλης (75' Ψευτογιώργος), Γιαχάεβ Α., Βελής (46' Αμπντέλ Ραχήμ), Βελετάκος, Καραπιπέρης

Keywords
Τυχαία Θέματα