Πανναξιακός-Αγιαξ Ταύρου 2-1

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Πανναξιακός, ύστερα από σχεδόν 40 μέρες, καθώς επικράτησε 2-1 του Άγιαξ Ταύρου.

Κλειδί στο παιχνίδι αποδείχτηκε ο τραυματισμός του τερματοφύλακα των Ναξιωτών, Θέμελη, τον οποίο αντικατέστησε στο 12’ ο Δημήτρης Παλάζης, καθώς έπιασε πέναλτι και είχε πολύ καλή παρουσία. Ο Πανναξιακός προηγήθηκε μόλις στο 8’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Στάμου, ενώ στο πρώτο μέρος είχε ευκαιρίες (σουτ έξω από τη περιοχή) με το ημίχρονο να τελειώνει με το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άγιαξ μπήκε πιο δυνατά και ισοφάρισε στο 48’ με τον Φύτρο. Θα μπορούσε μάλιστα να πάρει και

το προβάδισμα στο 60’ λεπτό όταν κέρδισε πέναλτι. σε ανατροπή του Ρούσση από τον Κολιούση, αλλά ο Παλάζης είχε διαφορετική άποψη.

Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, έγινε σκληρό και θα κέρδιζε η ομάδα που θα σημείωνε γκολ. Στο 71’ ο Χαλίλι έγινε αλλαγή, αλλά την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο δέχτηκε και δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, χωρίς να επηρεαστεί η αριθμητική ισορροπία του αγώνα. Στο 76’ ο Σουσούνης από ένα μέτρο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά, ωστόσο στο 79’ ο Καρούση ξέφυγε πίσω από την άμυνα του Αγιαξ και με λόμπα διαμόρφωσε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη ο Πανναξιακός ανέβηκε για πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης (12’ Παλάζης), Καζανάς, Κουφόπουλος, Κολιούσης, Δήμας,Παπαδόπουλος, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου (71’ Αγγελής), Στάμας, Σουσούνης (88’ Κοττάκης)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Βακερλής, Πατέλης, Γουσούλης, Πέττας, Τριανταφυλλίδης, Κωτσιόπουλος, Φύτρος (72’ Σερδενές), Καττίδης (67’ Λάνγκος), Ρούσσης, Τζανετός, Χαλίλι (71’ Καραβίδας)

Keywords
Τυχαία Θέματα