Star Wars: Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται… με ανέκδοτες φωτογραφίες (photos+video)

Μία από τις πιο αγαπημένες ταινίες όλων των εποχών αναβιώνει μέσα από την κυκλοφορία φωτογραφιών από τα παρασκήνια του θρυλικού σίκουελ των 80s.

Από τις 25 Μαΐου 1977 όταν προβλήθηκε η πρώτη ταινία μέχρι τις 15 Αυγούστου 2008 που… η αυτοκρατορία αντεπιτέθηκε για πρώτη φορά στις σκοτεινές αίθουσες -και μέχρι σήμερα που οι γονείς μυούν τα παιδιά τους στη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία όλων των εποχών μετά τον Χάρι Πότερ και τον Τζέιμς Μποντ-, το Star Wars έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές. Όλοι τους πλέον

ανυπομονούν να έρθει η 10η Φεβρουαρίου 2012 όταν θα προβληθεί το Star Wars Episode I: The Phantom Menace (έκανε πρεμιέρα το 1999) σε 3D!

Μέχρι τότε η παραγωγή κρατάει «ζεστό» το ενδιαφέρον παλιών και νέων φανατικών φίλων του σίκουελ με την δημοσίευση ανέκδοτων φωτογραφιών από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Η πρώτη σειρά από το άγνωστο μέχρι χτες υλικό καταρρίπτει ωστόσο έναν μεγάλο μύθο. Τελικά ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας δεν ήταν τόσο αυστηρός με τους ηθοποιούς του. Τους επέτρεπε να κάνουν πλάκες στα διαλείμματα και… να φιλιούνται με τα κουστούμια τους!

Μαρκ Χάμιλ, Χάρισον Φορντ και Κάρι Φίσερ αστειεύονται και δείχνουν πραγματικά ευτυχείς στα γυρίσματα ακόμη κι όταν δουλεύουν σε ακραίες θερμοκρασίες (με εξαίρεση ίσως τον Άντονι Ντάνιελς που μάλλον δεινοπαθούσε κάτω από τον καυτό ήλιο με την μεταλλική στολή του συμπαθέστατου protocol droid C-3PO και κυκλοφορούσε με μια ομπρέλα θαλάσσης στο χέρι).

Όλες οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια της υπερπαραγωγής (7 ταινίες) μπορεί να τις βρει κανείς στο βιβλίο «The making of Empire Strikes Back»…

Δείτε το βίντεο λανσαρίσματος της πρώτης ταινίας, Star Wars Episode IV: A New Hope, από το 1977:

Keywords
Τυχαία Θέματα