Euro 2012: Ικανοποιημένος ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ μιλώντας για την αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Γαλλία, έμεινε ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας.

Όλα ανοιχτά παρέμειναν στον 4ο όμιλο του Euro 2012 μετά την ισοπαλία της Αγγλίας με τη Γαλλία. Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», Στίβεν Τζέραρντ εμφανίστηκε ικανοποιημένος

από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

«Θα ήταν εντυπωσιακό το να είχαμε κερδίσει, αλλά όπως είδαν όλοι η Γαλλία έχει φανταστικούς ποδοσφαιριστές. Τους δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα, όπως έκαναν και αυτοί σε εμάς. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση που κάναμε. Όποιο αποτέλεσμα και να είχαμε δεν θα κρινόταν τίποτα ακόμα. Είναι καλό που πήραμε το βαθμό», είπε αρχικά για να αναφερθεί και στη συμμετοχή του Άλεξ Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν.

«Είναι νέος ποδοσφαιριστής και πολύ καλός. Ο Ρούνεϊ έδειξε όλα αυτά τα χρόνια πως όλοι οι παίκτες οποιασδήποτε ηλικίας μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ο Τσάμπερλεϊν έδειξε πως είναι ικανός να παίξει σε αυτό το επίπεδο. Έχει πολλά να μάθει ακόμα, αλλά μόνο παίζοντας μπορεί να γίνει καλύτερος», είπε ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα