Αλαφούζος με Θύρα 13

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με εκπροσώπους της Θύρας 13, τόνισε πως η άμεση μεταβίβαση είναι οριστική ενώ ανέθεσε σε διεθνές γραφείο την εύρεση του πρίγκιπα!
Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πολύ σημαντικό κομμάτι του Παναθηναϊκού τους οργανωμένους οπαδούς του Ενιαίου Φορέα της Θύρας 13 και συνέχισε τις συναντήσεις μαζί τους για να τους ενημερώσει για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Το απόγευμα της Δευτέρας οι δύο πλευρές τα ξαναείπαν μέσα σε πολύ καλό κλίμα, στην
έδρα του Φορέα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας,σε μία συζήτηση που περιελάμβανε το θέμα της άμεσης μεταβίβασης των μετοχών του Βαρδινογιάννη, τον πρίγκιπα Φεϊζάλ και το εγχείρημα της λαϊκής βάσης.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας σε ερώτηση για την μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αποκάλυψε πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, καθώς έχει δρομολογηθεί η οριστική συμφωνία με τον Τζίγγερ και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα καταβληθεί ο φόρος, ώστε το 54,7% να περάσει στα χέρια του «Σωματείου» και να γυρίσει μια και καλή η σελίδα για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Από κει και πέρα, συζήτηση έγινε και για το θέμα του πρίγκιπα. Ο Ενιαίος Φορέας ήταν ο πρώτος που είχε αποκαλύψει τα ψέματα και την κοροϊδία από πλευράς Βλάση Τσάκα και πάλευε μόνος ενάντια σε όλα τα κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε. να ξυπνήσει τον κόσμο από την παραπληροφόρηση.

Ο Αλαφούζος που αποκάλυψε το ποινικό μητρώο του Τσάκα και ξεκαθάρισε πως δεν μιλάει μαζί του, αποκάλυψε πως για χάρη όσων λίγων πιστεύουν σε αυτή την ιστορία, έχει αναθέσει σε διεθνές γραφείο να ψάξει τον Φεϊζάλ και να έρθει σε επαφή μαζί του, ώστε να διαπιστώσει τις προθέσεις του. Εξακολουθεί να πιστεύει ότι όλο αυτό είναι ένα καλοστημένο «παραμύθι» αλλά θέλει να είναι τυπικός για να μην υπάρχει καμία σκιά στην υπόθεση.

Τέλος, ανέλυσε το πλάνο της λαϊκής βάσης και συζητήθηκαν οι τρόποι στήριξης από τους οργανωμένους, χωρίς να κινδυνεύουν να βρεθούν τα χρήματά τους στην τσέπη του νυν μεγαλομετόχου.
Keywords
Τυχαία Θέματα