Στη διάθεση του Σάντος για Τσεχία ο Φωτάκης (photos+videos)

Με τον Φωτάκη να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της τελευταίας, πριν το αυριανό (12/6) ματς, προπόνησης, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της Εθνικής στο γήπεδο του Βρότσλαβ. Ο διεθνής μέσος τέθηκε, έτσι, στη διάθεση του Σάντος...

Ανέτρεψε τα εις βάρος του προγνωστικά ο Γιώργος Φωτάκης και τέθηκε, μετά τη συμμετοχή του στη σημερινή (11/6), τελευταία πριν το αυριανό (12/6) ματς με τους Τσέχους, προπόνηση στη διάθεση του Σάντος.

Η θλάση που ταλαιπώρησε χθες (10/6) τον

διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ φαίνεται πως – μετά την φαρμακευτική αγωγή και φυσιοθεραπευτική αποκατάσταση που ακολούθησε – αποτελεί παρελθόν.

Ο Γιώργος Φωτάκης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλήμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος και έτσι θα βρίσκεται κανονικά αύριο στην αποστολή της Εθνικής για το αυριανό παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση, η οποία κράτησε μία ώρα (μόνο στο πρώτο τέταρτο ήταν ανοιχτή για τα ΜΜΕ), περιελάμβανε και δίτερμα, στο οποίο, όμως, ο Φερνάντο Σάντος, παρέταξε τους ποδοσφαιριστές «μπερδεμένα», όπως συνηθίζουμε να λέμε και έτσι δεν αποκάλυψε τα πλάνα του σε ό,τι αφορά στην σύνθεση της αρχικής ενδεκάδας.

Οι ποδοσφαιριστές θα ενημερωθούν για το ποιοι θα ξεκινήσουν λίγες ώρες πριν την έναρξη του αυριανού αγώνα.

{youtube}r3Ml2MXevd4{/youtube}

{youtube}as6VqWmcymc{/youtube}

{youtube}8APduj9ag5M{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα