Μαυροειδής: «Ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να πετύχουμε»

Την υπόσχεση πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να πετύχουν έδωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της Εθνικής Ανδρών, ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο δυναμικός σέντερ της Μπιλμπάο μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για τον μεγάλο στόχο όλων των παικτών του Ηλία Ζούρου, στο Προολυμπιακό Τουρνουά που φιλοξενείται στο Καράκας της Βενεζουέλας (2-8 Ιουλίου).

«Τα χρονικά περιθώρια σίγουρα δεν είναι μεγάλα για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, όμως όσον αφορά στη φυσική κατάσταση είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά. Θέλουμε μόνο

να δουλέψουμε με συγκέντρωση ώστε να μας βγαίνουν μηχανικά τα συστήματα σε άμυνα κι επίθεση. Σίγουρα δεν έχουμε ξεκουραστεί όσο θα θέλαμε, αλλά μπροστά στο κίνητρο μίας συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες πιστεύω πως όλοι μας θα θυσιαστούμε για να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να πετύχουμε,» είπε ο Περιστεριώτης φοιτητής ιατρικής.

Σχετικά με την απουσία των Κώστα Κουφού και Σοφοκλή Σχορτσανίτη στη ρακέτα, ο Μαυροειδής τόνισε: «Σίγουρα η απώλεια του Κουφού που ήταν και πέρυσι στην ομάδα είναι σημαντική, όμως έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και να καλύψουν το κενό. Ο Σχορτσανίτης δεν ήταν εξάλλου πέρυσι στην ομάδα. Πιστεύω πως με την προσθήκη του Πρίντεζη στη φροντ λάιν και του Σπανούλη στην περιφέρεια εν συγκρίσει με το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας θα είμαστε ακόμη καλύτεροι εν συγκρίσει με πέρυσι. Υπόσχεσή μας σε όλους τους Έλληνες είναι πως θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο Προολυμπιακό για να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα