Κουκουλοφόροι ληστές πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών στην Κηφισιά

Εισέβαλαν στο λογιστήριο εργοστασίου αλλαντικών

Τους τέσσερις κουκουλοφόρους της αιματηρής ληστείας σε εργοστάσιο αλλαντικών στην Κηφισιά αναζητά η αστυνομία. Οι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ελαφρά δύο υπαλλήλους του λογιστηρίου και όταν διέφυγαν και καταδιώχθηκαν από τους αστυνομικούς, πυροβόλησαν εναντίον τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας,οι τέσσερις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με όπλα τύπου καλάσνικοφο,εισέβαλαν λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στο λογιστήριο της επιχείρησης και τραυμάτισαν δύο υπαλλήλους στα πόδια

Οι

δράστες, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν ,πυροβόλησαν στον παράδρομο της εθνικής οδού εναντίον περιπολικού που μόλις είχε φτάσει στο χώρο της ληστείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληστές, σε μικρή απόσταση από το εργοστάσιο, έκαψαν ένα αυτοκίνητο μαύρο, μάρκας BMW, στο οποίο επέβαιναν και διέφυγαν με άλλο όχημα, χρώματος ασημί.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ προσπάθησαν να τους σταματήσουν, αλλά οι δράστες πυροβόλησαν αρκετές φορές φορές εναντίον τους και διέφυγαν.

Εκτιμάται ότι οι κακοποιοί γνώριζαν για τα χρήματα που υπήρχαν στο λογιστήριο του εργοστασίου, τα οποία προορίζοταν για την πληρωμή του προσωπικού (μισθός και δώρο Χριστουγέννων) και είχαν οργανώσει καλά την εισβολή.

Το γεγονός ότι ήταν καλά οργανωμένοι, φαίνεται και από το ότι χρησιμοποίησαν δύο αυτοκίνητα για τη διαφυγή και ήταν βαριά οπλισμένοι.
Πηγή ethnos.gr

The post Κουκουλοφόροι ληστές πυροβόλησαν με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών στην Κηφισιά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα