Η αγωνίστρια και η γκαφατζού

Οι δύο κυρίες της δημοσιογραφίας που συζητήθηκαν όσο καμία άλλη – μετά την Γιάννα Αγγελοπούλου, στο πάρτι της περασμένης εβδομάδας

Αν και στο πάρτι της Γιάννας Αγγελοπούλου με τη συμμετοχή μεγάλης μερίδας εκπροσώπων του Τύπου, οι δημοσιογράφοι του life style και οι κοσμικογράφοι έβγαλαν περισσότερες ειδήσεις, από τους

συναδέλφους τους στην ενημέρωση, μιας και η κοινή γνώμη εξακολουθεί να αγνοεί τα πολιτικά – με την ευρύτερη έννοια – σχέδια της σιδηράς κυρίας, την παράσταση έκλεψαν δύο παρουσιάστριες του ενημερωτικού!

Έτσι, από τις παρουσίες που κατά κοινή ομολογία τράβηξαν τα βλέμματα – μετά την τιμώμενη Γιάννα Αγγελοπούλου, αναμφισβήτητα ήταν της Έλλης Στάη και της Πόπης Τσαπανίδου. Για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, κατάφεραν να γίνουν θέμα συζήτησης, ακόμη και κακεντρεχών σχολίων σε ορισμένα πηγαδάκια που τα μέλη τους επιδίδονται στο σπορ του κοινωνικού σχολιασμού από χόμπι!

Η Έλλη Στάη ως μέλος της πολυπληθούς ομάδας των απολυμένων της ΕΡΤ, σχολιάστηκε ιδιαιτέρως αρνητικά, τόσο για τη συμμετοχή της στο εν λόγω gala την ώρα που οι συνάδελφοί στην Αγία Παρασκευή έχουν στοιχειώσει το κτίριο των εγκαταστάσεων του ραδιομεγάρου δίνοντας αγώνα να μείνει ανοιχτό όσο όμως και για την κοινή της εμφάνιση με την οικοδέσποινα. Ειδικά το τελευταίο, δηλαδή η εικόνα της Έλλης Στάη να συνοδεύει την Γιάννα Αγγελοπούλου, ξεχωρίζοντας εμφανώς από τους υπόλοιπους προσκεκλημένους, προκάλεσε αρνητικά σχόλια και ψιθύρους που δεν ήταν κολακευτικοί για τη δημοσιογράφο!

Αντίθετα, η έκπληξη που αμέσως τη διαδέχθηκε η ιλαρότητα και τα «καυτά» σχόλια στους κόλπους των «ψαγμένων» δημοσιογράφων, συνόδευσαν την εμφάνιση της Πόπης Τσαπανίδου. Δυστυχώς αιτία των σχολίων δεν ήταν η ομολογουμένως καλλίγραμμη σιλουέτα της δημοσιογράφου, αλλά η γκάφα στην οποία – προφανώς από άγνοια, είχε πέσει με την παρουσία της στο συγκεκριμένο πάρτι! Αφού η πρώτη δημόσια έξοδος του νέου δημοσιογραφικού αποκτήματος του καναλιού της Κηφισιάς ήταν το πάρτι της Γιάννας Αγγελοπούλου, για την οποία θα όφειλε να γνωρίζει τα συναισθήματα που τρέφει για τα καινούργια της αφεντικά, δηλαδή την οικογένεια Βαρδινογιάννη! Όπως επίσης θα όφειλε να γνωρίζει ότι είναι και αμοιβαία! Για να δούμε όμως, θα την σώσει η άγνοια ή θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας!

Keywords
Τυχαία Θέματα