''οι δυο πολιτικοι αρχηγοι εχουν αποφασισει να αφησουν πισω τις διαφωνιες του παρελθοντοσ''...

13:20 3/7/2013 - Πηγή: Fimotro
Να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης που ξέσπασε τελευταία με αφορμή τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη, επιχειρεί ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Χρύσανθος Λαζαρίδης...
Κάνοντας λόγο για παρερμηνείες των δηλώσεών του χθες στο Μega ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, ξεκαθαρίζει πως οι δύο συγκυβερνώντες έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τις διαφωνίες για το τι έγινε στο παρελθόν.
«Τόσο ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς όσο και ο υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βαγγέλης Βενιζέλος, έχουν αποφασίσει να αφήσουν πίσω τις διαφωνίες για το τι έγινε στο παρελθόν. Κι αυτό πρέπει να το σεβαστούν όλοι», τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Λαζαρίδης για τις τελευταίες δηλώσεις κομματικών στελεχών.
Τα δυο κόμματα έχουν αποφασίσει, όχι να τσακώνονται για τα σφάλματα του χθες, αλλά να διορθώσουν από κοινού αυτά τα σφάλματα, υπογραμμίζει και επαναλαμβάνει ότι «την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται, δεν υπάρχουν περιθώρια να τσακωνόμαστε “για το ποιος έβλαψε την Αλεξάνδρεια περισσότερο”».
Αναφερόμενος σε όσα είπε στο Mega, ο βουλευτής Επικρατείας δηλώνει ότι αναγνώρισε «το προφανές», ότι δηλ. για το παρελθόν ο καθένας έχει τη δική του άποψη και οι απόψεις αυτές δεν συμπίπτουν, αλλά εκείνο που ενώνει σήμερα, επισημαίνει, δεν είναι τι έφταιξε χθες, αλλά πώς μπορεί να διορθωθεί σήμερα.
Τονίζει επίσης την επισήμανσή του ότι οι υπουργοί, ανεξαρτήτως του από ποιο κόμμα προέρχονται, είναι όλοι τους υπουργοί της κυβέρνησης και δεν μπορούν να διαχωρίζονται.
Όλα αυτά ειπώθηκαν καθαρά, σχολιάζει ο κ. Λαζαρίδης για τις ερμηνείες που δόθηκαν στις δηλώσεις του και «μπορεί να τα διαπιστώσει κανείς εύκολα αν ξαναδεί το βίντεο της εκπομπής».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα