Ρεκόρ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συνεντεύξεων από τον Π. Καψή

Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο με τη νέα του σύνθεση την περασμένη εβδομάδα να ζήτησε από τους υπουργούς του να είναι φειδωλοί με τη συχνότητα που εμφανίζονται στην τηλεόραση, ο νέος υφυπουργός Παντελής Καψής συμπεριφέρεται σαν να απουσίαζε από τη συνεδρίαση! Το κυβερνητικό στέλεχος που έχει την ευθύνη της δημιουργίας του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ εμφανίσεων στην τηλεόραση,

τόσο που αναρωτιέται κανείς πότε προλαβαίνει να εργαστεί! Κατά τη διάρκεια μίας εβδομάδας από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, έχει φιλοξενηθεί στο σύνολο των πρωινών εκπομπών των ιδιωτικών καναλιών, ενώ έχει κάνει δηλώσεις σε όλα τα ενημερωτικά ραδιόφωνα. Ήδη με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν υπάρχει ημέρα που να απουσίασε από την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο!

Προφανώς ως δημοσιογράφος να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην επικοινωνία και την ενημέρωση και, ενδεχομένως να δυσκολεύεται να αρνηθεί τις προσκλήσεις πρώην συναδέλφων του… Δυστυχώς όμως δεν κομίζει κάτι καινούργιο περιφερόμενος από εκπομπή σε εκπομπή, αντίθετα, επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να σημειώνεται πρόοδος στον τομέα της ευθύνης του. Το «μαύρο» εξακολουθεί να υφίσταται στις δημόσιες συχνότητες και ο νέος φορέας δεν γνωρίζουμε – έστω χοντρικά, πότε θα πάρει σάρκα και οστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα